Zorlanarak kazandığımız Letonya zaferi, ülkeye karmaşık duygular yaşattı. İyi oynamadığımız mücadelede son 15 dakika yaptığımız yoğun pres sayesinde Serdar Dursun ve Burak Yılmaz'ın penaltı golüyle kazandık. Burak'ın 90+9'daki penaltısında heyecandan kimse yerinde duramadı. Görevli TRT ekbi de penaltı anını seyredemedi.

SESE ODAKLANDI

Penaltının gol olduğunu sesten duyan İbrahim Kırkayak, ekip arkadaşlarına koşup sarıldı. Adeta sahaya girecek kadar sevinç yaşadı. Bu anlar sosyal medyada viral oldu.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Gs Cimbom 12.10.2021 17:01
    Bende belkide ilk defa hayatımda bu kadar heyacanlanmadım.Bende bakamadım.Allah Burağa sabır versin.O penaltıyı atmak gerçekten yürek isterdi.
  • Figan 12.10.2021 14:51
    Ne günlere kaldık...! Mahalle takımı ayarında bi takımı yenip ...sanki ingiltere yi...ispanya yı..almanya yı yenmiş gibi seviniyoruz...!ne günlere geldi milli takım..! Az kalsın onada yeniliyordu ..!
  • Murat 12.10.2021 13:52
    Futbolcular diyor ki ,Norveçin puan kaybını bekliycez be kardeşim bu norveç geçen hafta elinizde degilmiydi sen adamları kendi sahanda yeneme sonra başka ülkelerden medet bekle,yazıktır milletin aklıyla oynamayın, futbol oynadığımız, futbolu bildiğimiz falan yok ,bellemişler takım çaycısına kadar değişiyor burak efendi çakılı, tamam çok lazımsa al yanına ikinci çok yönlü golcüyü, serdar girdi atmadı mi ,orkun kimdir,kerem nedir, sana fiziği sağlam yırtıcı, ikili mücadelede rakibi rüzgârı ile yıkacak adamlar lazım, messi fizik küçük tekniği ve beyni büyük bizde malesef hiç yok, her sene olduğu gibi işi berbat edip rakibin kaybetmesini dualarla bekliyoruz, tek yapabildiğimiz bu
  • ali.k 12.10.2021 13:46
    oğlum cennet müjdelenmedi , sevinilir ama aşırı olmaz , tipik türk gencligi.
  • sivaslı cengo 12.10.2021 13:31
    ibrahim kırkayak adamsın
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek