Kastamonu’da 1 gün evli kaldıktan sonra eşine nafaka ödemeye mahkum edilen Mustafa Duman (33) yaşadığı mağduriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmak için üçüncü kez memleketinden İstanbul’a yürüyüşe çıktı. Tekrardan çıktığı yürüyüş ile birlikte toplamda yaklaşık bin kilometrelik yolu yürüyen Duman, sesini duyurabilmek için yürümeye devam ediyor.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • belde 19.10.2021 14:42
    elbette kadına pozitif ayrımcılık yapılsın bazı konularda. lakin iş öyle abartılıyor ki, artık bu işin kalpazanları türemeye başladı memlekette. sorun yasada mı, yoksa bizlerde mi. bunu yasa yapıcılar iyi düşünmesi gerek. bu tür yasalar hazırlanırken, bu milletin kadim değerlerinden, başta dinden, örften,-gelenekten yararlanmak gerek
  • belde 19.10.2021 14:25
    boşuna yürüyorsun. bazı kadın dernekleri seni linç etmeye çalışacaklar. ne yapacan ki, Medeni kanunu isviçre, hukuk adalet fransız, mali ekonomik kanun Almanya, İtalyan İngiliz. biz olduk keriz. sadece gülüyorlar şu an sana kardeş. kadınlara üf deme bile yasak. hele yan gözle bakma tepe takla olursun. yani anlayacağın arkadaş incir ağacı dikilmiş senin hayatına. medeni kanun kadınlara yapılmış anlaşılan. erkekler ezik. öyle anlaşılıyor.
  • Şamil 15.10.2021 16:35
    Hemşerim dikkat et kadınlar seni linç etmesin. Malum haklı haksız bakmıyor gün onların günü, onlar hep haklı.
  • çözüm yokmu 15.10.2021 11:25
    dünyayı gezsen bu durum düzelmez...
  • kral 15.10.2021 10:33
    Evliyken kocasının aldığı ücret için kocasının hergün kafasını ütüleyen kadın nedense boşanınca utanmadan o kocanın çalıştığını utanmadan yiyor. Bu ülkede pozitif ayrımcılık söylene söylene buraya geldik. Diğeri ise sosyal medyada kocam beni aldatıyor mu diye kocasının herşeyini takip eder ama kendisi sosyal medyada her haltı yer.
Daha fazla yorum görüntüle