CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bürokrasiye tehditler savurdu. "Ağabeyinizin son çağrısıdır" diyerek Pazartesi itibarıyla yaptığı iş nedeniyle hesap vereceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden paylaştığı videoda bürokratlara tehditler savurdu.

18 Ekim'i milat olarak belirleyen Kemal Kılıçdaroğlu, o günden itibaren herkesin yaptığı iş nedeniyle hesap vereceğini söyledi.

Bunun son çağrı olduğunun altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, bu emirleri verenlerin de affedilmeyeceğini belirtti.

EMİR ALMIŞTIM DİYEREK SIYRILAMAZSINIZ

Tehditvari açıklamalarıyla dikkat çeken Kılıçdaroğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Kılıçdaroğlu ağabeyinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır. 18 Ekim Pazartesi itibarıyla, bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. Emir almıştım diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız.

Pazartesi itibarıyla durun. Size bunları yaptıranlara farklı bir muamele olacak elbette. Çünkü, Sadi'nin dediği gibi; 'zalimleri bağışlamak, yoksullara cefadır'. Kurumları şahsın ahırına çevirenler elbette hesap verecek."

"DOSTLARININ AKIBETİNİ AFGANİSTAN'DA GÖRDÜK"

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bu çağrıyı 15 Temmuzdan önce yapsaydın karşılık bulabilirdi, çünkü ortaklarınızın bürokraside amirlerinden değil abilerinden emir alan paralel mahrem yapılanması çağrına cevap verebilirdi. Artık yoklar. Dostlarına da güvenme, onlara güvenenlerin akıbetini Afganistan’da gördük" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Mehmed 26.10.2021 00:26
    Kim onu kafasına tıkar?
  • Analizci 19.10.2021 21:10
    Ya arkadaş bu adam kadar boş,fuzuli, gereksiz biridaha varmidir bilmiyorum.sanki turkiyenin sahibi.turk bile olmayan bu sahsiyet,bu Türk milletine kabadayılık yapiyor.vah vah vah.fatihin kemikleri sızlıyordur....
  • BAYRAMPAŞALI 19.10.2021 20:44
    Kemal Kılıçdaroğlu ne kullanıyorsun kafa o biçim yarın öbür gün söylediklerini inkar etme sakın aslan
  • Mustafa 19.10.2021 20:42
    Ben insanım diyen biri bu kadar alcalırmı, çok yazık utanç duyuyorum,bundan ilkokul birinci sınıf başkanı bile olmaz
  • Yalnız kartal 19.10.2021 20:20
    Hadi bakalım türünün son örneği senkimsin ki bizleri tehdit ediyorsun. Dene bakalım sonra kacacak delik ararsın ancak bulamassın
Daha fazla yorum görüntüle