Mustafa Yıldız'ın, Prof. Dr. Mustafa Karataş ile birlikte sunduğu Güncel Konular programına telefonla bağlanan Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan sosyal medyada aşı karşıtlarının sürekli gündeme getirdiği aşılarda "domuz yağı ve plesanta bulunduğu" iddialarına cevap verdi. 

Mustafa Yıldız’ın sunumu, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın yorumlarıyla ‘Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Güncel Konular’ programı, güncel olayları İslami bakış açısıyla Ülke TV ekranına taşımaya devam ediyor.

Programda ‘Aşının içindeki maddeler caiz mi? sorusu masaya yatırıldı. Konuyla ilgili konuşan Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: "Aşının içerisinde kesinlikle domuz yağı ve plasenta diye bir şey yok. Aşıda yapılan işlem çok basit, sadece insanların hayatını kurtaracak maddeler var. Dini açıdan haram olan bir madde kesinlikle değil. İnsanlar aşıyı tam bilmediği için yanlış yorumlar yapabiliyor" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Vatansever 19.10.2021 13:20
    Sanki herseye cok durustuz de bu aşıda mana arayanlar yalandolan zina alkol hersey ı olan neymıs domuz yağı bırakın bu işlerı domuz yağından once dilindeki yalandan gozunde ki zinadan cebindeki hak yiyen yoksulluktan kacın turk asımız ı turkovacı desteklıyelım masallah
  • Cem 19.10.2021 11:57
    Burda bilgisiz cahil insanlar ne çokmuş? Karalamak için boş konuşmak ne demek? Yok kendisi üretmedi yok turkiyede test edilmedi bos bos konuşmayın ehil deyilsiniz boş keseden atıyorsunuz. Belliki troller geziyor maksad türkiye çırpmadan kurtulmasın türkiye zarar etsin.
  • EMİN 19.10.2021 11:16
    Ne oluyorda doktorların işine karışıyor insanların aklını karıştırarak bozgunculuk yapıyorsunuz. Allah'ım bu milleti ve ülkemi bozguncuların şerrinden korusun.
  • Mehmet Kandemir 19.10.2021 08:12
    Saçmalıyor.. Şu an Türkiye'de bu aşının içinde neler var diye bir test yapılmadı..
  • ümit 19.10.2021 07:39
    Allah'ımız genler ile oynamayın diyor
Daha fazla yorum görüntüle