İktidarı FETÖ argümanlarıyla eleştirmesi, Kavala ve Demirtaş için  tahliye istemesiyle özgül ağırlığı hiçe inen Bülent Arınç yine algı yapmaya yönelik gündemle ilgili açıklamalarla haber oldu.

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Konya’nın yerel televizyonu Kanal 42’deki “Yaşayan Hafıza” programına konuk oldu.

Muhalefetin ve FETÖ'nün dilinden düşürmediği "Silivri Soğuktur" a benzer bir algıyı devam ettiren Arınç sunucu Cihad Doğan’ın “Çok önemli isimleri konuşacağız. Recai Kutan’ı konuşacağız, rahmetlik Oğuzhan beyi konuşacağız, Sizin Tayyip Bey ile olan çalışmalarınızı, diyaloglarınızı konuşacağız ve şimdiki Türkiye’yi de konuşacağız” sözleri sonrası araya girerek söz aldı.

KONU ERDOĞAN'A GELİNCE SİNSİ İFADELER DEVREYE GİRDİ

Arınç Başkan Erdoğan’la olan çalışmaları hakkında konuşmanın "ne kadar tehlikeli" olacağını şu sözlerle ifade etti;

"BENİ KODESE Mİ TIKTIRACAKSINIZ"

“Bence bu büyüklerimizi konuşalım, bu program böyle gitsin, günümüze gelme. Adam Rize’de bir suç işlemiş de İstanbul’a getiriyorlar. Rize misalini vermeyeyim de yanlış anlayanlar çıkabilir. Samsun diyelim isterseniz buna. Rize ve Trabzon’un dışında bir il olsun ki birileri huylanmasın. Anlat bakalım şu olayı diyor, karşısındaki adam. Çıktık diyor, bir fırtına, bir fırtına, bir fırtına… Sonra… E işte bir fırtına… Gel bakalım İstanbul’a doğru falan… O fırtınayı da atlattık, başka bir limana geldik, bir fırtına daha başladı, şu oldu, bu oldu. Artık İstanbul’a gelemeyince iki saat boyunca, yav sadede gel… Geleyim de beni kodese mi tıkacaksınız demiş adam…”

Yorumlar 211 Yorum Var
  • millet 31.12.2021 14:05
    özgür özel e de birşey desene.hadi
  • fb07 31.12.2021 14:04
    bu kadar reise kinimiz vardı da nasıl yıllarca yanında bukalemunluk yaptınız.sen gül davutoğlu babacan.tam tipik fetöcü potresi üzerinizden ve simanızdan çıkmıyor
  • Telat/İstanbul 31.12.2021 12:32
    Sana yazıklar olsun elin gavurunu amlarım da size ne oluyorda Reis'e bu kafar kin ve nefret besliyorsunuz. Özgün ağırlğını ölçmen için seni adaylığa davet ediyorum çık meydana kendibe güveniyorsan.
  • zekiuzun 31.12.2021 10:42
    Dindarlık veya dindar görünmek İMAN ın ölçüsü olamaz. İman Rabbimize teslimiyettir. Nefis ve dünya sevgisi ruha hükmederse İman ne olur?İman ını yok edersin. Bir hakikati belirtmek istiyorum; Cumhurbaşkanım sizin verdiğiniz mücadele muhteşem ve çok onurlu ancak eksik olan tepede verilen bu mücadelelerin tabandaki gücü en zayıf halkanız kadar!!!!!!!!!!!
  • cihan 31.12.2021 10:00
    Akıl sağlığını bir kontrol et sonra konuş.......
Daha fazla yorum görüntüle