Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar hakkındaki sözleri cenaze törenine damga vurgu.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar, son yolculuğuna uğurlandı.

"ÜRETTİKLERİ İHA VE SİHA'LARI GURURLA KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de Özdemir Bayraktar'ın milli ve yerli savunma sanayisinin gelişmesine çok önemli katkılarda bulunduğunu söyledi.

Ürettikleri İHA ve SİHA'ları, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak her yerde başarı onur ve gururla kullandıklarını ve kullanmaya devam edeceklerini belirten Güler, bu değerli hizmetlerin her zaman saygıyla ve hürmetle anılacağını ifade ederek, Bayraktar'a Allah'tan rahmet diledi.

Cenaze namazına, Özdemir Bayraktar'ın yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski Başbakan Tansu Çiller, eski bakanlar Berat Albayrak, Veysel Eroğlu, Ahmet Arslan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ankara Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile vatandaşlar katıldı.

Yorumlar 163 Yorum Var
  • Tuncer 21.10.2021 22:12
    Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah'ım böyle paşalar nasip etsin ülkemize, yerli ve milli,
  • İstanbul 21.10.2021 02:07
    Paşam on numara sın Harikasın Ne güzelsin Milli Yerli Harika 10 yıldızzz
  • Metin 20.10.2021 20:18
    Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olsun.
  • Mehmet timuroğlu 20.10.2021 20:03
    1949 yılında Azerbaycan Fatihi Nuri Paşa , kurduğu mühimmat fabrikasındaki sabotajla patlatılan bombayla Haliç kenarında şehit olduğunda İsmet İnönü korkusundan bir başsağlığı mesajı bile yayınlayamıyor. Bırakın Genelkurmay Başkanının cenaze merasimine katılmasını. ... çok şükür bugün genelkurmay başkanımız cenaze merasimine katılıyor ve konuşma yapıyor. Keşke Nuri Paşa ve Nuri Demirağ da yaşasa da bugünleri görseydi...
  • Hakki ozen 20.10.2021 19:27
    Rabim cennetine koysun abimiziii
Daha fazla yorum görüntüle