Bursa'da saat 09.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi Sanayi Caddesi'nde korkunç bir kaza yaşandı. 

YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN KAMYONET ÇARPTI

Musli G. (50) yönetimindeki 16 K 6708 plakalı kamyonet, yolun karşısına geçmeye çalışan Makbule Sarıca'ya çarptı. Kazada Sarıca yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Sarıca, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kaza sonrası Müsli G. polis tarafından gözaltına alındı.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ UMURSAMADAN YOLA DEVAM ETTİ

Bu arada, Makbule Sarıca’nın kaza sonrası yerde yattığı anlar, yoldan geçen kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Sarıca'nın orta şeritte hareketsiz yattığı, araçların ise yoluna devam ettiği görüldü.

Yorumlar 55 Yorum Var
  • byrm 20.10.2021 01:38
    bunun sebe sacma kanunlardır yardım etseler başım belaya girer korkusu birde bayan olunca olay daha farklı ALLAH CC rahmet eylesin
  • Melis 20.10.2021 00:59
    Eeeee bunlar az bile daha zor kuşağı gelecek neler olacak neler,medeniyet dediğin merhameti olmayan canavar,Avrupalaştık işte ne güzel tıpkı onlar gibi duygusuz bir toplum olduk alın size medeniyet.
  • Eci 20.10.2021 00:19
    Ama durup trafiği tıkananın faydası mı olacaktı gerekli müdaheleyi zaten ekipler yapacak.vatandaş ne yapabilir yanlış müdahele daha kötü sonuçlara neden olabiliyor o an çevredeki yayalardan belki kazazedenin bilinci kontrol edilebilir kendindeyse sakin kalması sağlanabilir.ilk yardım bilen varsa onlar da gereğini yapar araçlar trafiğin kontrollü bir şekilde devam etmesini sağlamalı durup yolu kapatmamalı
  • Ercan 20.10.2021 00:15
    İnsanlığımızı bitirenlere lanet olsun.Bizleri ne hale getirdiler.Bu günleride gördüm ya insanlığımdan utanıyorum artık..yazıklar olsun..
  • Orta Direk 20.10.2021 00:11
    İnsanlık ölmüş bizzat yaşadım ben bunu duran trafikte karşıya geçerken araç aralarından son sürat gelen motorsiklet çarptı bana son anda gördüm hafif yan döndüm ayaktan vurdu yere attı beni bir süre yerde kaldım bir Allahın kulu araçlarından inip de yardımıma gelmedi merak edipte sormadılar bile bir şeyin varmı diye Allahtan ayağımın ağrıması dışında bir şeyim yoktu kendi çabamla kalktım yolun kenarına geçtim.
Daha fazla yorum görüntüle