AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş CHP Liderinin "siyasi cinayetler" provokasyonu hakkında "Siyaseti kirletmek yerine, Vatandaşlık görevidir, Kılıçdaroğlu savcılığa ifade vermelidir" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, 'siyasi cinayetler' tartışmasıyla ilgili, "Türkiye faili meçhul cinayetlerden çok çekmiştir. AK Parti döneminde sıfırlanmıştır. Bunun üzerinden siyaseti kirletmek yerine, varsa elinizde bilgi başvurursunuz. Vatandaşlık görevidir, Kılıçdaroğlu savcılığa ifade vermelidir" ifadelerini kullandı. 

İşte Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları:

"KILIÇDAROĞLU SAVCILIĞA IFADE VERMELİDİR"

CHP maalesef böyle algı oluşturarak gündemde kalmaya çalışıyor. Ama bu alan kirli bir alandır. Türkiye faili meçhul cinayetlerden çok çekmiştir. AK Parti döneminde sıfırlanmıştır. Bunun üzerinden siyaseti kirletmek yerine, varsa elinizde bilgi başvurursunuz. Vatandaşlık görevidir, Kılıçdaroğlu savcılığa ifade vermelidir. Muhalefet partisi sorumsuzca hareket etmemeli. Şundan da eminin Kılıçdaroğlu bir süre sonra 'ben böyle bir şey mi demiştim' diyebilir.

"BÖYLE BİR FİŞLEME VARSA BUNU DA BİLELİM"

Bu 18 Ekim neyin tarihidir, sufleyi nereden aldın? Diyor ki, biz yasalar uygun davranan memurlara bir şey demiyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu hangileri yasaya uygun hareket etmiyor, suç duyurusunda bulundunuz mu? Memurlarla ilgili arşiv mi tutuyorsunuz? Bunun adı fişlemedir. Böyle bir fişleme varsa bunu da bilelim.

BÜYÜKELÇİLERİN 'KAVALA' ÇAĞRISINA TEPKİ

Bu dosyaya siyaset karar vermez, veremez. Büyükelçiler hadlerini bilmeli. Size mi kalmış? Bu hadsizlik, terbiyesizliktir. Türkiye'yi hizaya getirmeye çalışmasınlar.

Yorumlar 0 Yorum Var