Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan İdlib'de katil Esed'in bu sabah 10 sivilin ölümüyle sonuçlanan saldırısının gerçek olmadığını ve sınır ötesi operasyonlar için tezkere çıkarılmasına malzeme olarak kullanıldığını ima etti.

TBMM'ye sunulan Türkiye'nin milli güvenliği için Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusundaki tezkereye muhalefetin tepkisi devam ediyor. Öyle ki bu karşı duruş İdlib'de bu sabah 10 sivilin ölümüyle sonuçlanan katliama bile uydurma haber iması yükletecek bir seviyeye geldi.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan TBMM'ye sunulan tezkere ve İdlib'deki katliamın aynı anda gelmesinin tesadüf olamayacağını belirterek "Neden bu haber sadece Anadolu Ajansı ve TRT'de var, dünya bunu görmedi mi" dedi.

DÜNYA AJANSLARI DA HABERİ GEÇTİ

Ayşenur Arslan'ın "Öyle bir saldırı var da neden haber yapmadılar" dediği İdlib'deki katliam Aljazeera ve Reuters'da da yer aldı.

İşte Ayşenur Arslan'ın o ifadeleri;

Tam da bugün 2 haber peş peşe geldi. Tesadüflere asla inanmam. Erdoğan'ın Irak ve Suriye'de sınır ötesi operasyon için yetki istediği gün İdlib'den bir haber geldi. Haberi veren kim Anadolu Ajansı, arkasından da TRT. İdlib'de Esed rejimi saldırısı diye verdiler. Şu ana kadar, bakın aradan bir saat geçti. Şu ana kadar Reuters, AFP, BBC, Rudaw, Aljazeera hiçbiri bu konuda bir haber geçmedi.

Neden bu haber sadece Anadolu Ajansı ve TRT'de var, dünya bunu görmedi mi duymadı mı? diye de sorarım. 

Şimdi burada 10 kişinin öldüğü gibi bir olay yeri görünüyor mu size. Oradan sağlam bir motosiklet geçti. Yerde taşlar, dağılmış tezgahlar var

Yorumlar 160 Yorum Var
  • Arif 27.10.2021 13:03
    Pacavra kisinin gorevi iftira, alcaklik, seytani taklit yapmak. Cok gormemek gerek boyle ahlaksizlara, nede olsa bir dine mensup degil, bunlar oldukten sonra cicek olarak dogacaklarini zanneden inkarcilardan. Ne beklersin.
  • Turkmen Team 26.10.2021 21:00
    Bu kadar cahil araştırma yapmadan program yapan ve devamlı rezil olan bir program sunucusu görmedim.
  • Emekli 26.10.2021 20:27
    46 yıllık gazeteciyim diyor.Dünyanın her yerinde müslümanlara yapılan katliamları bile hiç bir batılı gazete ve haber ajanslarının vermediğini bilmiyor.Derhal bu kanal spikeri mi gaztecimi ne üdüğü belirsiz bu ahlaksız kadın görevden alınmalı kanalı kapatılmalıdır.
  • MUSTAFA... 26.10.2021 15:21
    BU kadın neden ulkemde tv kanalında benım devletımı hukumetımı kucumseyerek yalan soyledıgını beyan edıyor kım bu be neden bunlar alınmıyor
  • nahit 21.10.2021 20:26
    Bunlar bu ülkeye yük
Daha fazla yorum görüntüle