AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtladı. Kandemir'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"TÜRKİYE BÜTÜN BUNLARI FIRSATA ÇEVİRDİ"

(Pandemi süreci, enflasyonun yükselmesi gibi durumlar halkın moralini bozdu mu?) AK Parti her sokakta, her mahallede diri teşkilatı olan bir hareket. Sahadan raporları aldık. Bir yandan anketlerimiz, Genel Merkez'den sahaya gönderdiğimiz arkadaşlarımız... Muhalefet bunu çarpıttı. Tüm bunlardan bir tablo çıkar bizim önümüze. Bizim gördüğümüz şey şu: Kuşkusuz dünya son yüzyılda yaşamadığı bir kriz yaşadı. Kovid salgınıyla beraber dünyada birtakım dengeler değişti. Son dönemde enerji fiyatlarında yüzde 250'lere varan artışlar oldu. İngiltere'de akaryakıtta tedarik problemleri yaşandı. Sağlık sektöründe olağanüstü problemlerle yüzleştiler. Bu birtakım dengeleri bozdu. Türkiye gibi ülkelerin bundan etkilenmemesi mümkün değil. Türkiye bütün bunları fırsata çevirdi. Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamlarına ulaştık.

Büyüme hanelere nasıl yansıyacak? Gençlerimiz iş bulacak. Türkiye zenginleşmiş olacak. Gıda fiyatlarında da dünyada çok ciddi enflasyon oluştu.

"YAKIN ZAMANDA HER HANE ZENGİNLEŞECEK"

Milletimiz müsterih olsun. Gübre fiyatları çok arttı. Çiftçilerimiz bu dönemde açıkladığımız ürünlerin tamamında o kadar memnun oldular ki. Her vatandaşımızın hanesinin bollaşacağını yakında hep birlikte görmüş olacağız.

Yorumlar 0 Yorum Var