Antalya’nın Korkuteli ilçesinde park halindeki hafif ticari araca çarpan motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Aracını yolun sol tarafına park eden araç sahibinin kaza sonrası aracından inip yaralıyı görünce sinirlendiği ve "Bırakın gebersin" dediği, ardından vatandaşlarla sürücü arasında kısa süreli tartışma yaşandığı ileri sürüldü. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi

Kaza, ilçe merkezinde bulunan Eski Antalya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun solunda park halindeki hafif ticari araca Selahattin K. (22) idaresindeki 07 ACL 769 plakalı motosiklet arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Ambulans ile Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü, tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Davranışları büyük tepki çekti

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaza anında araçta bulunan ve çarpmanın ardından aracından inen sürücünün tavırları çevredeki vatandaşları kızdırdı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre yerde yatan yaralıyı görünce sinirlenen ve "Bırakın gebersin" dediği ileri sürülen sürücü ile vatandaşlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

"Koşarak yardımına geldik"

Kaza anında gencin yardımına koşan Fatih Ayçın, "Ticari araç burada park halindeydi. Biz de arkadaşlar ile oturuyorduk. Motorcu araca vurdu. Koşarak yardımına geldik. Çocuğu ben kaldırdım. Ticari aracın sahibi inip, 'arkadaşlar bırakın gebersin' demesi sonucu sağlık çalışanlarına haber verdik. Sürücü ile vatandaşlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Genç daha sonra hastaneye kaldırıldı" diye konuştu.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • abdullah 23 25.10.2021 09:32
    kamyonet şöförü hatalı yolun soluna park yapılmaz.bu şahsa mutlaka ceza kesilmeli ve motorsiklet sürücüsü bu şahsı dava etmeli.yolun soluna park olmaz.
  • baki 25.10.2021 01:44
    ALLAH cc. vicdan sahibi yapsin, kalbin kömürlestimi? zarar malina gelsin, zarar her zaman karsilanir, ama bir can geri gelmez. hatalida olsa, o da bir can.
  • Bünyamin Öztürk 24.10.2021 23:24
    Seni de bir gün bırakırlar kendi başına geberirsin.
  • Fatih 24.10.2021 22:24
    Araç sürücüsü suçlu...
  • Osman 24.10.2021 22:06
    Sola parketmek yasak bir kere.
Daha fazla yorum görüntüle