Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. 3 saat 40 dakika süren toplantının ardından Başkan Erdoğan son dakika açıklamalarında bulundu.

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları işu şekilde; 

"MİLYONLARCA İNSANIN ÖLÜMÜNÜ DUYARSIZLIKLA SEYREDİYORLAR"

Kendi güvenlikleri, refahları söz konusu olduğunda dünyayı ateşe atmaktan çekinmeyenlerin ülkemizin aynı hassasiyetlerine saygı göstermelerini elbette ki beklemiyoruz. Küresel yönetim sisteminin vanasını elinde tutanlar kendi sınırları içindeki tek bir sorun karşısında hak ve hukuku askıya almayı meşru sayarken, milyonlarca insanın ölümünü duyarsızlıkla seyrediyor.

"TÜRKİYE KENDİ DURUŞUNU SERGİLEYİNCE PANİĞE KAPILDILAR"

Konu mazlum ve mağdurlar, konu Türkiye gibi hakkı ve adaleti savunanlar olduğunda ağız birliği yapıp, bambaşka istikametlere yönelebiliyor. Geçmişte ülkemizi uzun süre uzun süre yönlendirebilenler, Türkiye kendi duruşunu sergilemeye başladığında paniğe kapıldılar.

"HAK ETTİKLERİ CEVABI ALACAKLADIR"

Siyasi, ekonomik, toplumsal, diplomatik saldırıların geresinde işte bu paniğin yol açtığı saygısızlık vardır. Eski alışkanlıklarına yönelenler yaptıkları yanlışı kabul etmedikleri sürece hak ettikleri cevabı alacaklardır.

10 ÜLKE BÜYÜKELÇİSİNİN SKANDAL BİLDİRİSİ

Bazı ülkelerin büyükelçilikleri tarafından yapılan hadsiz ve talihsiz açıklamayı aynı çerçevede değerlendiriyoruz.Bu açıklama doğrudan ülkemizin yargısını ve egemenlik haklarını hedef almıştır. Bu tavır yargı teşkilatımız, hakim, savcı, avukatlarımızla birlikte bir büyük hakarettir.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • MHC 25.10.2021 22:48
    Gavurun kılıcını sallayanlar zillete hizmet etmişlerdir
  • Sivaslı 25.10.2021 21:21
    Sağol var ol Cuhurbaşkanımız
  • İrfan 25.10.2021 20:54
    Allah senden ebediyyen razı olsun Reis, Ülkemizin onurunu nasıl da korudu, nasıl da kuyruklarını kıstırdılar, neymiş, yerli ve milli olunca yani aslına dönence bir millet meydanlarda işte böyle ASLANLAR haykırıyor, korkun ve titreyin it sürüleri ❤️