Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. 3 saat 40 dakika süren toplantının ardından Başkan Erdoğan son dakika açıklamalarında bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

NE ÇİLELER ÇEKTİ BU ÜLKENİNJ EVLATLARI

Adam utanmadan, sıkılmadan 81 vilayete niçin üniversite kuruyorsunuz diyor. Söyleyeyim sana niçin kurduğumuzu; 81 vilayetteki evlatlarımızın ülkemizin bir ucundan diğer ucuna gitmemesi için bunları kurduk. Ne çileler çekti bu ülkenin evlatları. 76 vilayette üniversite varken şimdi 207 üniversitemiz var. Bundan niye rahatsız oluyorsun Bay Kemal?

"SİZİN YAPAMADIKLARINIZI BİZ YAPTIK, YAPIYORUZ"

207 üniversiteyle şu anda ilim, irfan dağıtıyoruz. Sizin yapamadıklarınızı işte biz yaptık, yapıyoruz.Bu örnekleri her konuya, alana, başlığa yaymak mümkündür.Biz bu güne kadar eser ve hizmet siyaseti yaptık. İstisnasız her karış toprağı, milletimizin her ferdini kucaklayan eserlerimiz ve hizmetlerimizle 2053 vizyonu için gereken temeli attık.

"AMAÇLARI KAZANIMLARI YOK ETMEKTİR"

Ülkemizi 2023'de yeniden eski düzene döndürmek isteyenler var. Kim bunlar? CHP. Dışarıda ve içeride tek bir koro halinde yürütülen koronun amacı demokrasi ve kalkınma kazanımlarını yok etmektir, dertleri bu. Bayraklar farklı, insanlar farklı, çehreler farklı, ifadeler farklı olabilir. Ama amaç aynıdır, o da büyük ve güçlü Türkiye, özellikle Türkiye hedefinin önünü kesmektir.

"BİR KEZ DAHA TEKRAR EDİYORUM: BAŞARAMAYACAKSINIZ"

Milletimizle birlikte diplomasi, siyasetin, ekonominin dilini çözeli çok oldu. Buradan bir kez daha tekrarlıyorum, başaramayacaksınız. Ya bu devletin bağımsızlığını, büyüklüğünü kabul edeceksiniz ya da nefesinin tükenene kadar içinizdeki kibir duygularıyla nefret çukurunda debelenmeye devam edeceksiniz.

Ülkemizin güvenliği ve hedefleri için yedi düvelle mücadele ederken insanımızın ekmeği, aşı, elektrik, doğalgazın, suyunun, aracının, yakıtının, kazancının, kendisi ve ailesinin kurduğu hayalleriyle, derdiyle dertleniyoruz. Utanmadan sıkılmadan aşı yok, evine götürecek ekmeği yok diyor.Böyle bir yalan olabilir mi? Kim bunu diyen CHP'lisi İP'lisi. Bu da korkulması gereken yüceler yücesinden korkmuyor ki. Bunlar da edep haya yok.

Şu anda her evde araba var, kapıcısında araba var, şu anda ikinci el araba yetişmiyor.Bunları nasıl görmemezlikten geliyorsun. Bunu televizyon ekranlarından vatandaşa anlatır, vatandaşı kaldırabilirsiniz ama bizi kandıramazsınız. Hepsinin istatistiklerini tutuyoruz. Nerede ne oluyor, ne satılıyor bunların hepsini gayet iyi biliyoruz.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • MHC 25.10.2021 22:40
    Durmak yola devam