Bursa’nın İnegöl ilçesinde yolu kapatıp asker eğlencesi yapan 8 otomobil sürücüsüne toplam 4 bin lira cezai işlem uygulandı.Cuma Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bir grup genç, askere gidecek arkadaşları için araçlarıyla yolu kapattı. Meşaleler yakıp, çiftetelli oynayan grubun kapattığı yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Gruba çevredekiler tepki gösterirken bazı caddelerde ulaşım durdu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri yolu ulaşıma açarken, trafik güvenliğini tehlikeye sokan 8 aracın sürücüsüne 500'er TL cezai işlem uygulandı.
-
Ben de haklıyım
26.10.2021
22:15
Hayret, ilk defa bu ilkel kabile ritüeline ceza kesen cesur bir emniyet amiri çıkmış. Bu resmen şehirdeki terördür. Bunları devlet görmezden gelemez. Adamlar resmen azıyor. Belaya çağırıyorlar. Artık yasaklansın bu rezillik.
Beğen
-
Muharrem
26.10.2021
20:53
Yazıklar olsun, benim de başıma gelmişti, hakaret etmedim, kavga etmedim, ne yapıyorsunuz diye bağırdım sadece. Az kalsın öldüreceklerdi beni. Asker eğlencesiymiş.. Kudurmuş reziller.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
mithat
26.10.2021
20:12
araç başı 50 000 ceza olmalı .... yoksa bu soytarılık bitmez... aynen bu haberleri böyle okumaya devam ederiz.... araç başı 50 000 lira cezayı ilan edin.. bu soytarılığı kimse yapamaz .. nokta
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Kayan yildiz
26.10.2021
20:06
Para cezasi asla asla asla caydirici OLAMAZ..ASKER UGURLAMASI YA YASAK EDILMELI´YADA KAPALINYERLERDE OLMALI..O kaaa..
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
recep usta
26.10.2021
19:52
6 ay askerlik yapacaklar neyin kutlaması
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle