Galatasaray derbisinde kurtardığı penaltıyla galibiyetin mimarlarından olan Beşiktaş file bekçisi Ersin Destanoğlu, bugün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Derbi galibiyetini değerlendirerek sözlerine başlayan Ersin, “Bizim için derbi güzel geçti. Derbiler her zaman önemlidir ve biz de iyi sonuçla sahadan ayrılmasını bildik. Benim adıma da güzel geçti. Kırılma anında penaltı kurtarışım galibiyeti getirdi. Takım halinde iyi oynadığımız bir maçtı ve galip geldiğimiz için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Kurtardığı penaltı için daha önce analiz yaptıklarını söyleyen genç kaleci, “Maçtan önce en çok nereye hangi açıya vuruyorlar diye bütün oyuncuları izlemiştim. Mustafa Muhammed topu alınca hislerim tamamen tuttuğum köşeydi, o da oraya vurdu. Analiz yapmak çok önemli. Ben de bütün rakipleri maç öncesinde izliyorum. Bu sayede penaltıyı kurtarmış oldum" dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • MAZLUM 27.10.2021 20:49
    bir penaltı kurtardın diye seni milli takıma davet ederler,çok diddiyim bizim ülkemizde bu işler çok kolay,git amatör liğde uzaktan bir gol al,anında büyük takımda olursun.