Bingöl'de bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Burası Kürdistan' skandalı nedeniyle vatandaşlardan tepki geldi. Bir vatandaş Akşener'e tepkisini dile getirirken İYİ Partili Lütfü Türkkan yeni bir skandala daha imza attı. Türkkan, vatandaşın boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle kente gelen Meral Akşener, Genç Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Saat kulesi önünde halk oyunları ekibinin gösterisini izleyen Akşener, sorun ve taleplerini dinlediği esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

GERGİNLİK YAŞANDI

Ziyaretlerinde, 23 aydır esnafı gezdiğini, iktidar partisini yermediğini ve kendi partisinin de propagandasını yapmadığını dile getiren Akşener, seçim zamanı geldiğinde hangi parti ikna ederse esnafın o partiye oy vereceğini kaydetti. Bu sırada Bingöl'de gerginlik yaşandı.

LÜTFÜ TÜRKKAN'DAN ŞEHİT YAKININA KÜFÜR

Akşener'in esnaf ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi.

Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

LÜTFÜ TÜRKKAN KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Sosyal medya hesabından açıklama ayapan Türkkan, ''Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü.  Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız.'' ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar 331 Yorum Var
  • Erkanogrt 09.11.2021 16:14
    Bu vekili görevden alın ne olur
  • Barış 09.11.2021 14:57
    Bu adamın milletvekilliği düşürül meli derhal Milleti temsil edemez böyle küfürbazlar
  • Derya 08.11.2021 18:08
    birde gelip benden oy isteyecek diyor sehit yakını. Utanmazlar isterler cevabını seçim zamanı veririz. Rezil utanmaz lütfü türkkan.
  • hhüseyin 08.11.2021 17:23
    Bu adamın bacısı şehidin de bacısı oluyor. Bunlar demek ki şehitlerimizin bacısına sövmek için milletvekili olmuşlar
  • Yücel 08.11.2021 15:58
    Bende bir Güney Doğu gazisi olarak bu çirkin olayı kınamak yetmez bu şahsın vekilliği düşürülmeli adamın boğazına sarılmış yanlarında duran polis memurları da suçludur bence adamın yakasını bırakır bırakmaz hepsi birden hücum ediyorlar aynı şeyleri onlarda yaşasalardı ne olurdu acaba oradaki arkadaş çok sakin davranmış birgün sert kayaya çatarsan vekil o zaman görürüm seni
Daha fazla yorum görüntüle