Adıyaman'daki bir baklava imalathanesinde çekilen görüntüler tepki çekti. Beğeni için paylaşılan videoda baklava ustalarında maske, bone, eldiven hatta tişört bile olmadığı görüldü. Tepki çeken görüntülere inceleme başlatıldı.

Sosyal medya fenomen olmak için mesleklerini kötüye kullananlara bir yenisi daha eklendi. Süt banyosu yapan sütçü, dönerle dans eden dönerci ve salçaları ayakla çiğneyen salçacıdan sonra bu sefer de yarı çıplak baklavacı gündem oldu.

HİJYEN ÖNLEMLERİ SIFIR

Adıyaman'da bir baklavacı, işçilerden biri tezgah başında tütün sardı. İşçide maske, eldiven, bone yoktu. İşçilerden biri tişörtünü çıkardı, bir başkası da o anları kaydetti.

BÜYÜK TEPKİ GÖSTERİLDİ

Çıplak baklavacı, yufkaları tepsiye sermeden önceden ağzına götürdü. Müşterilerin sağlığının hiçe sayıldığı anlar sosyal medyada paylaşıldı. Kullanıcılar, görüntülere büyük tepki gösterdi.

Yorumlar 71 Yorum Var
  • Uğur 21.11.2021 11:38
    Bakın kardeşim bu sadece imalathanede 10 dk sıkışıktır ondan olur tüm dünyada olabilir hatta çeken de nadir olan bir durum die çeker kötülemek kolay insanları hepsi eski meslektaşlarım ve tertemizdir yemin olsun kapatan bir firma var ona 500 çeker sadece bi 5 dk dalgınlık hoş görmek gerek daha temiz bir yer yok kardeşim buradan yetmeyecekseniz başka yerden hiç yemeyin tavsiyemdir duyarlı olalım insanlara hata telafi olunur ziyadesiyle önlem alınır yıkım yapmayın güzel insanlara
  • rıza 08.11.2021 17:12
    mikropluk yapmak marifetmidir mikrop herifin saltanatı sürecekmidir
  • Newsnews 07.11.2021 14:48
    Siz sadece bu iş yerinin mi böyle olduğunu düşünüyorsunuz. Inanın gıda ile uğraşan yüzde 80 iş yerinde böyle. Daha 1 hafta önce nezih temiz diye gittiğim ciğerci ulaş düşen koca soğanı yerden aldı doğramaya devam etti. Yer: Adana
  • Gakko 07.11.2021 02:55
    Ne olacak yüzde 80 böyle ülkemizde malesef
  • Diyarrbakırlı 07.11.2021 02:52
    tüh sıfatınıza.
Daha fazla yorum görüntüle