Kadıköy'de bir taksi sürücüsü, yan yoldan D-100 karayoluna bağlanmak üzere dönüş yapacağı esnada yol üzerinde seyir halinde olan araçla çarpıştı. Yaşanan kaza anı ve araç sürücüsünün tepkisi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Kadıköy D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. Sağ şeritte dönüş yapmak üzere park halinde olan taksi sürücüsü, o esnada yol üzerinde seyir halinde olan aracı fark etmeyerek dönüş yaptığı esnada çarpıştı. Yaşanan kaza anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde seyir halinde olan araç sürücüsünün korna çalmasına rağmen taksi sürücünün dönüş yaptığı ve çarpıştıkları görülüyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • trafik-kurallari 08.11.2021 16:42
    takisici olmus trafik kurallarindan haberi yok bakmadan yola uygunsuz cikiyor 100 suclu diger sürücü hiz limitini asmis ise oda hizdan dolayi ceza almali tr de ehliyetler gözden gecirilmeli bir cogu kurallari ya bilmiyor yada önemsemiyor eskiden torpil rüsvet ile ehliyet alanlari duyuyorduk
  • Kutalmış 08.11.2021 15:52
    eğitimsiz, kültürsüz, görgüsüz, cahil, bir baltaya sap olamamış, vasıfsız ne kadar insan varsa taksici oluyor. Taksicilik "artık"ların yapabileceği bir meslek değil. Can taşıyor, yeri geliyor Türk milletini ve müslümanları yabancılara karşı temsil ediyor. Sıkı ve özel bir eğitimden geçirildikten sonra düzenli denetimlere tabi tutulması ve mensuplarının özenle seçilmesi gereken bir meslektir taksicilik. Böyle aptal saptal adamları bırakın taksicilik yapmayı, ehliyet sahibi bile olmamaları gerekir.
  • Beyin bedava 08.11.2021 15:31
    Taksiciye güzel bir ceza da verin ve bütün masrafları üstlensin. Belki akli başına gelir. Burası Afrika veya Orta Dogu degil böyle kullanıyorsun
  • bir vatandaş 08.11.2021 15:26
    Caycuma 67... Yolda kocaman kalınca DEVAMLI YOL ÇİZGİSİ var. DÖNME,DÖNME diye bağırıyor adeta! Buna rağmen taksici yüzde yüz haklı öyle mi? Sizin trafik bilginiz çok bayatlamış. Tazeleyin.
  • Vatansever 08.11.2021 15:04
    Ah bu taksiciler yok mu taksiciler kural yasak bilmez cühala sürücü
Daha fazla yorum görüntüle