Bingöl'de bir şehit ağabeyine küfreden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a tüm Türkiye'den tepki yağıyor. 

Şehit ağabeyine küfreden Türkkan, grup başkanvekilliği görevinden istifa ederken, vekillikten de istifası bekleniyor.

Yaşanan bu çirkin olay sonrası siyasi partilerin nasıl bir tavır takınacağı merak edilirken, HDP'den ve CHP'den Türkkan'a herhangi bir tepki ve kınama gelmemişti.

CHP KÜFRÜ SAHİPLENDİ

Türkkan hakkında oluşan bu beklenti, bugün CHP'nin MYK'sında gündeme geldi. Günlerdir suskunluğunu koruyan CHP yönetimi, 'Provokasyon var' demekle konuyu geçiştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Merkez MYK gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken gazetecilerin Türkkan ile ilgilli sorularına da yanıt verdi.

Bir gazetecinin "Lütfü Türkkan hakkındaki tasarrufunu nasıl değerlendiriyorsunuz; vekillikten de istifa etmeli mi ?" sorusuna yanıt veren CHP'li Öztrak, partisi adına İyi Parti ve Türkkan'a destek vererek şu ifadeleri kullandı;

"Bu işte ağır bir provokasyon açık. Bu hayatın olağan akışına uyan bir durum değil. Daha önce Rize'de Akşener'e yönelik gerçekleşen provokasyon ortada. Hepimiz bu tür provokasyonlara karşı tedbirli olmalıyız. Provokasyonla ilgili Cumhuriyet savcıları soruşturma açmış mıdır?"

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Dagci 08.11.2021 23:01
    Bunlar ne iciyor acaba!!!!
  • Konyalı 08.11.2021 21:24
    Şimdi soruyoru meralın mitinnginde chp gençlik kollarından birinin esnafın tezgâhına geçip türlü yalanlar söylediğinde ona sen yalan söylüyorsun diye küfretmek mi lâzım.
  • Uğurani Melodiler 08.11.2021 21:14
    Bırakın provakasyonu, her gün ürettiğiniz yalan, iftira ve hakaretlere rağmen, reisin bacınıza küfür ettiğine şahit olmadık!!!
  • Safabe76 08.11.2021 21:07
    Sayı Erdoğan'ı sen mi doğurdun da, Erdoğan diyorsun, Sayın Erdoğan diyeceksin, bir defa o Devletin Cumhurbaşkanı, senin kir ağzına o isim yakışmıyor, Sayın Cumhurbaşkanı diyeceksin, bunuda o alkolden harap olmuş kafana sok, müptezel müptezel konuşma, alçak Apoya, alcak süloya Sayın diye hiyap edeceksiniz, bu milletin oyları ile seçilmiş Cumhubaşkanına Erdoğan diyecek, yazıklar olsun, birde siyasetci olup bu ülkeyi yönetmeye talipsiniz.
  • kemal 08.11.2021 21:02
    sen ne kadar edepsizlik savunucusun
Daha fazla yorum görüntüle