İYİ Parti lideri Akşener, şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan'la ilgili, "Evet, Lütfü Bey bir hata yaptı. Ancak olgunluk gösterdi. Önce çıkıp özür diledi, sonra grup başkanvekilliği görevinden ayrıldı" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfretmesiyle ilgili açıklama yapan Akşener şunları söyledi:

"EVET LÜTFÜ BEY HATA YAPTI ANCAK OLGUNLUK GÖSTERDİ"

"Kadın ölümlerinde susanlar bizim karşımızda dem vuramaz. Evet, Lütfü Bey bir hata yaptı. Ancak olgunluk gösterdi. Önce çıkıp özür diledi, sonra grup başkanvekilliği görevinden ayrıldı. 

İnsanlar hatadan münezzeh değildir. Günah işlediğinizde Cenab-ı Hak tövbe yolunu açık tutmuştur. Tövbe ettiğinizde ve o günahı tekrarlamadığınızda sizin için mağfiret kapıları açıktır. 

LÜTFÜ BEY SORUMLULUĞUNU ALDI

Biz hatalarımızdan ders alarak büyüyoruz. Lütfü Bey bir hata yaptı, sorumluluğunu aldı. Bundan sonrası, bu özrün karşılığı nedir onu anlamaktır. O özrün karşılığı, bundan sonraki fasılda hukuktur. Ama suçunu, hatasını, yanlışını kabul etti. Israr etmedi."

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Yorumcu 10.11.2021 05:43
    O olgunluğu sizede gösteriyor mu?
  • sami 09.11.2021 18:04
    şehit düşmanları
  • Sami 09.11.2021 14:58
    Bu hanımefendi bu söylediğine inanarak söylüyorsa zeka sorunu var demektir, yok inanmadan söylüyorsa iki yüzlü demektir, şimdi hanım efendi bir Ak Parti millet vekili aynı küfrü sizin abinize yapsa ve özür dilerse ne düşünürsünüz, üstelik bu adam hatasını anlayıp kendi özür dilemedi, görüntülüler çıktıktan sonra zoraki dolaylı yoldan özür diledi.
  • Salih Zeki Şimşek 09.11.2021 14:56
    Gerçekten anlayamıyorum..söv, say,her türlü haltı işle. Pardon dedin mi tamam oluyor . Çok çirkin çoooook. Halbuki şehit ne demektir bilmiyorlar. Çok yazık.
  • Tekin 09.11.2021 13:45
    Ne olgunluğu bir şehit aylesine bu acıyı yaşatamasın Allah bildiği gibi seni yapsın
Daha fazla yorum görüntüle