Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN TÜRK'te katıldığı programda Türkkan'a talimatın Akşener'den gelmiş olabileceğini iddia etti ve "Bakın polis götürüyor. Lütfü Türkkan hızlıca gidiyor. Olay bitmiş zaten, polis götürüyor. Birisi ona talimat mı verdi? Verdiyse bunu Lütfü Bey söyleyebilir mi? Belki de söyleyemeyeceği birisi, ‘Ben yandım başkası yanmasın’ diye. Kendisine talimat verildiyse 'koş adama haddini bildir biçimde' o makam kendisinden yüksekse onu söylemez belki." dedi.

TÜRKKAN'A TALİMAT ÜST YÖNETİMDEN Mİ GELDİ?

Katıldığı bir televizyon programında konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gazeteci Hulki Cevizoğlu Türkkan'ın Akşener'den talimat alabilmiş olabileceğini ima etti. Cevizoğlu, olayın videosu döndüğü sırada şehit yakınının zaten polis tarafından uzaklaştırıldığını; o sırada da Türkkan'ın arkadan koşarak geldiğini hatırlattı.

İYİ Parti Lütfü Türkkan'ı neden ihraç etmedi? Türkkan'a 'Bu adama haddini bildir' talimatı mı verildi? | Video

"O MAKAM KENDİSİNDEN YÜKSEKSE ONU SÖYLEMEZ BELKİ"

Sözlerine, "Birisi ona talimat mı verdi?" diyerek devam eden Cevizoğlu, "Verdiyse bunu Lütfü Bey söyleyebilir mi? Belki de söyleyemeyeceği birisi, 'ben yandım başkası yanmasın' diye. Kendisine talimat verildiyse koş adama haddini bildir biçimde. O makam kendisinden yüksekse onu söylemez belki. Onu söylemediği için de partiden ihraç edilmiyor, disiplin kuruluna verilmiyor olabilir belki. Şimdi ben Türkkan'ın yerinde olsam 'Bana birisi söyledi ben de boş bulundum gittim' derdim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Barış 10.11.2021 21:36
    İyi parti iktidar olsa,Lütfü bizi yönetecek vay halimize
  • ali 10.11.2021 14:07
    Lütfi bugünün meselesi değil. Yıllar öncesindende birsürü söylentisi var. Lütfi partinin 2. adamı ise vay halimize. Korkmaz yiğiti bile çarpmış.
  • nana 10.11.2021 12:55
    Hasan Basri Bey in tespitleri doğru , bazı kişileri bazı odakların isteğiyle yerlerinde dururlar. onlara asla dokunamazlar.
  • 2023 Seçimleri 10.11.2021 12:38
    Arkadaşlar 2023 seçimleri çok önemli. Tehlike çok büyük. Seçim zamanı gelmeden içeride kaos çıkarmak isteyenler var çünkü Doğu Akdeniz'de, Suriye'de, Kuzey Irak'ta, Libya'da, Somali'de, Katar'da, Balkanlar'da ve Kafkasya'da hakimiyet kuran bir Türkiye var, Türkiye özellikle 2016 yılından beri Siyonist-Vatikan ittifakının planlarına büyük darbeler vurdu, vurmaya devam ediyor, işte Türk devletine yapılan iç ve dış operasyonların özeti bu. Herkes Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyip etrafına yaysın, o videoda her şeyin özeti var. Kuru slogan atmakla olmuyor arkadaşlar icraat lazım, tek yapmamız gereken 2-3 tıklama, ortamı Bizans artıklarına bırakmayalım.
  • Ahm 10.11.2021 12:14
    Aynı tas aynı hamam bunlar halkın müsveddesi
Daha fazla yorum görüntüle