Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun görüşmesi başladı. 

Parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ile yapacağı görüşmede, başkanlık sistemine ilişkin görüşlerini de paylaşacağını dile getiren Karamollaoğlu, "Biz, bugünkü haliyle denetlenemeyen bir başkanlık sisteminin doğru olmadığı kanaatindeyiz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, son referandumdan bu yana görüşmediler. 

KARAMOLLAOĞLU TALEP EDECEKLERİNİ AÇIKLADI

Sağlık çalışanlarının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde fedakarca çalıştığına dikkati çeken Karamollaoğlu, ücretlerinin ve çalışma şartlarının mutlaka düzeltilmesi gerektiğini kaydetti.

Ekonomi politikalarını da eleştiren Karamollaoğlu, Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) açıklanan enflasyon verilerinin, gerçek enflasyon oranını yansıtmadığını savunarak, çalışanlara yapılacak zamların yüzde 40 civarında bir enflasyonu varsayarak düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

Elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasının yetmeyeceğini ifade eden Karamollaoğlu, KDV ve ÖTV gibi vergilerde değişiklik yapılmasına da ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Artvinli 10.11.2021 19:37
    Hayırlılara vesile olsun Devletimiz var olsun
  • İklimdeğişikliği 10.11.2021 17:11
    Hürmette ve saygı da kusur etmeyen devlet Reisimize gurur duyuyoruz Maşallah...
  • cevdet 10.11.2021 16:13
    Doğalgaz ve elektirikte kdv konutlarda %1 e düşmeli