Kastamonu’nun Araç ilçesinde oynamak için çamaşır makinesinin içine girerek saklanan 5 yaşındaki çocuk, durumdan habersiz olan annesinin makineyi çalıştırması neticesinde hayatını kaybetti.

Olay, Kastamonu’nun Araç ilçesi Çay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 yaşındaki Mert E., evde oyun oynadığı sırada çamaşır makinesinin içine girerek çamaşırların arasına saklandı. Bu sırada küçük Mert’in annesi Nuran E., çocuğunun içine saklandığından haberi olmadan çamaşırların yıkanması için çamaşır makinesini çalıştırdı. Bir süre sonra gelen seslerden şüphelenen anne, makinenin yanına gitti. Annesi, durdurduğu makinenin kapağını açınca küçük Mert ile karşılaştı.

Makineden yaralı bir şekilde annesi tarafından çıkartılan Mert, Araç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından küçük çocuk, ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 5 yaşındaki Mert, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, küçük Mert’in cenazesi ise morga kaldırıldı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Oflu 14.11.2021 00:56
    Allah kimseye vermesin ama 5yaşında çocuk hem çamaşır ilginç Allah sabır versin..birde şu var kastamonu ilçelerinde nüfus arttı fakat hastanelerinde doğru düzgün doktor yok hastaların çoğu yolda vefat ediyo sağlık bakanlığına sesleniyoruz sayın bakan vaka sayılarını açıklayacağına doğru düzgün doktor gönderin de insanlara faydası dokunsun
  • orh38 13.11.2021 22:49
    Bu şaşkin kadinlarin da yeni icatlari diyecem de Allah c.c. kimsenin basina vermesin.Camasirlarin arasina saklanmiş da muziplik icin ama iste bu nasil bir makine ki 5 yasindaki cocugu gorememis annesi.ilginc yani.Devasa bir makine mi.