Zeki DURSUN / Haber7

Konya Beyşehir Caddesi üzerinde ters yönde seyreden alkollü sürücü kazaya davetiye çıkarttı. Bir vatandaşın görüntülerle yapmış olduğu ihbar üzerine ekipler tarafından durdurulan sürücü, 1.59 promil alkollü çıktı.

Olay gece saatlerinde Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan ve yoğun trafik hatlarından biri olan Beyşehir caddesinde gerçekleşti.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KAZAYA DAVETİYE ÇIKARTTI

Bir aracın yoğun trafik içerisinde ters yolda gittiğini gören bir başka sürücü olay anını cep telefonuyla kaydetti. Konya’nın en işlek yolarından olan Beyşehir Caddesi'nde olayı kaydeden vatandaş Polis Ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri Fatih Caddesi kavşağında sürücüyü durdurdu. Alkol ölçümü yapılan sürücü 1.59 promil alkollü çıktı. Hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan alkollü sürücüye Alkollü Olarak Araç Kullanmak, Tek Yönlü Kara Yolunda Araçların Ters İstikamette Sürülmesi, Trafik Düzeni ve Güvenliği ile İlgili Kural, Yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak maddelerinden 2.822 TL cezai işlem uygulandı.

Polis Ekiplerince aracı çekici ile otoparka çektirilen ve ehliyetine 6 ay süreyle el koyulan alkollü sürücü hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Sosyete 17.11.2021 14:09
    Bekleyelim bu sarhoş masum birini öldürene kadar devam etsin sonra da 1 yıl yatar yeniden kaldığı yerden devam eder. Arkadaş trafikten men edeceksin yüklü bir ceza vereceksin aracını satsa ödeyemeyecek bir ceza olacak bu görüntüleri patagonya cumhuriyetinde göremezsin gel gör ki benim memleketimde hergün farklı bir saçmalık
  • Mis Misafir 17.11.2021 11:30
    Bende Antalya'dan Konya üzerinden gelirken bir Toros ters yönde gidiyordu. Bu tür olaylar Konya'da çok oluyor sanırım.
  • misafir 17.11.2021 11:18
    gavur almanya da olsa adam omurboyu trafıkten men cezası alır bakalım bız de ne olacak ceza falan alma ıhtımalı var mı bılmıyorum
  • Gurbetçi 17.11.2021 11:15
    Almanya'da yaşıyorum ve iş arkadaşın birisi aynı edepsizliği yaptı. Yaklaşık 4 sene önce, ehliyet artık onun için bir hayal.