HDP Iğdır vekili Habib Eksik, katıldığı ilçe kongresinde skandal açıklamalarda bulundu.

"Kürt kültürünü, Kürt halkını tanımasanız da Kürdistan'ın ismini kabul etmeseniz de Kürtler vardır" diyen Eksik, "Kürtlerin dili vardır, Kürtlerin kültürü vardır ve var olacaktır. Kürtlerin toprağının adı Kürdistan'dır kimsenin de gücü yetmez değiştirmeye" diye konuştu.

Yorumlar 64 Yorum Var
  • hakkı usta 26.11.2021 17:16
    dünyada imanlı müslümanlar kardeştir allah sizi renklerezi dillerinizi dillerinizi ayrı ayrı yarattım diyor birbirinizle tanışasınız diye türkiyede herkez eşit allah katında takva sahibi daha güzel bire ermeni tohumu doguya ne hizmet verdin ayrımcılıktan bahsediyorsun t.c.meclisinin tüm haklarından yaralanıyorsun maaşını tıkır tıkır alıyorsun allah seni kahretsin inşaallah ben samsunluyum oglum bitliste görev yaptı çok güzel insanlarla karşılaştık kürt kardeşlerim okuyn okuyun yurdunuza anneye babaya iyi insanlar olun türkiyemiz çok güzel her
  • Mehmet 26.11.2021 16:50
    Siz kürt değilsiniz, ermeni uşaklarısınız, abd'nin mayın eşeklerisiniz, masum kürt kanı üzerinden siyaset yapıp kendinize legal bir alan açmaya çalışan, ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan fitne odaklarısınız. Biz asıl kürtler Devletine ve milletine bağlı bayrak ve toprak için ölmeye hazır Dini islam, önderi Hz. muhammed rehberi kuran olan insanlarız.
  • EBRAR 26.11.2021 16:04
    Kürt olmanın önemi yok önemli olan sen faydalı bir insan mısın ona bakılır, senin savunduğun o ermeni kürt ler bizim orada yani güneydoğuda pkk lıl ar binlerce çoluk çocuk kadını öldürdü sen hangi kürt en bahis ediyorsun. Gerçek kürtsen ermenileri savunma.
  • vtd3434 26.11.2021 15:48
    fistanı giyip kaçar bu zübük, en kabadayınız 11m karade pörtlemiş gözleriyle hapishane
  • şeyhmus 26.11.2021 15:17
    ben kürdüm kimse beni yok saymadı kanun önünde aynı haklara sahibiz tv var radyo var okullarda istege bağlı dersler var ne istiyorsun senin amacın üzüm yemek değil
Daha fazla yorum görüntüle