Cezaevinden yeni çıktığı belirtilen Serdar F., eski eşi Ç.T.'yi sokak ortasında övdü. Kadın çevredekilerin araya girmesiyle kurtuldu. O anlar çevrede bulunan site sakinleri tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde meydana geldi.  İddialara göre cezaevinden yeni çıkan Serdar F., eski eşi Ç.T.'ye sokak ortasında saldırdı. Çevredekiler polisi ararken bir kişi ise o anları cep telefonuyla kaydetti. Kadını bir süre döven saldırgan, cebinden çıkardığı makasla da kadının saçlarını kesti. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kadın, adamın elinden kurtuldu. Olay yerine gelen polis , Serdar F.'yi polis merkezine götürdü. Kadının 'hatalı benim' diyerek şikayetçi olmaması üzerine Serdar F.'nin serbest kaldığı öğrenildi.

GÖRGÜ TANIĞI O ANLARI ANLATTI

Olayı gören site sakini kadın, "Ses duydum ve pencereye çıktım. Kadının biri bağırıyordu. Adam evinden indi kadını itmeye başladı. Tartışma oldu. Ardından adam tekrar evine çıktı. Kadın, cama bir şey fırlattı. Adam bunun üzerine tekrar aşağı indi. Kadının saçını tutup, otobüse vurdu" dedi. Görgü tanığı kadın, "Keşke böyle olaylar olmasa, ancak her gün yeni bir şey duyuyoruz. Hiçbir kadının canı yanmasın. Kadının bağırışlarını duydum ve kendimi o kadının yerine koydum. İster istemez biz de korkuyoruz. Çünkü hepimizin başına gelebilir" diye konuştu.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Adalet 27.11.2021 11:20
    Niçin kimse o kadın niçin adamın evinin önüne gitti bağırdı sonra evin camlarını niçin taşladı diye sormuyor? Bütün bunları yapana kadar ve haklıysa niçin polisden yardım istemedi de kendisi adamı tahrik ediyor.
  • Sevda 27.11.2021 10:07
    Ne oldu da polisi çağırdınız adam işte serbest kaldı bu mu Adalet Allah'ın indirdiği anayasa hüküm ve kanunlar olmazsa suç daha da çok artacaktır göreceksiniz
  • ufuk 26.11.2021 17:45
    icim gitdi ..resmen erkege bile böyle vurani görmedim ...araya kimse girmeseydi ..kadini öldürüdü yüzde yüz
  • abdullah 23 26.11.2021 16:53
    kanunlarımız ceza vermiyor,sokaktaki vatandaş müdahale etse başı belaya giriyor.yetkililere söylüyorum aldığınız emanetin hakkını veremiyorsunuz yarın cehennemden çıkamazsınız bu insanlar size hakkını helal etmezler.
  • şinasi 26.11.2021 16:47
    Allah bu kafadakilerin kökünü kurutsun ! Kadın, hata benim demiş. Olabilir ama bu o ahlaksız şahsın ona böyle davranması hakkını vermez. Ama tabii, zaten sabıkalı olan şahıstan şikayetçi olup da daha büyük belayı göze alamaz ki... Belki de şikayetçi olmaması için kadını tehdit etmiştir.
Daha fazla yorum görüntüle