Otobanda yaralı gördüğü yavru köpeği yardım isteyen annesiyle birlikte alarak veterinere götürüp tedavi ettiren yardımsever vatandaş, "İyi ki böyle insanlar var" dedirtti.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, otobanda otomobili ile seyir halinde olan bir sürücü, yolun ortasında yaralı bir yavru köpek ve annesini gördü. Yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çaptığı tahmin edilen yavru köpeğin annesi kısık sesle sürekli havlayarak sürücüden yardım istedi.

"KURBAN OLURUM SANA"

Sürücü hemen otomobili durdurarak, "Aman Allah'ım aman Allah'ım kurban olurum seni yaradana. Bana geldi kurban olurum seni yaradana. Ne oldu sana. Tamam tamam yardım edeceğim yavruna. Kurban olurum sana tamam yardım edeceğim yavruna." diyerek köpeklerin yardımına koştu.

 

İKİSİ DE OTOMOBİLİNE ALARAK VETERİNERİN YOLUNU TUTTU

Gördüğü manzara karşısında duygusal anlar yaşayan yardımsever sürücü daha sonra kucağına aldığı bacaklarından yaralanan yavru köpeği ve annesi bir an bile düşünmeden otomobiline aldı.

Anne köpekle sürekli konuşan "Yardım edeceğim yavruna gel sende geri getireceğim" diyen sürücü iki köpekle birlikte veterinerin yolunu tuttu.

Yavru köpeğin veterinerdeki muayenesi sırasında anne köpek başından bir an olsun bile ayrılmadı.

YAVRUSUNU BAŞINDAN AYRILMADI

Yavru köpeğin veterinerdeki muayenesi sırasında anne köpek başından bir an olsun bile ayrılmadı.

Sosyal medyada paylaşılan başka bir videoda yardımsever vatandaşın yavru köpeğin ve annesini tedavisinin ardından kardeşlerinin yaşadıklarına yaşadıkları bölgeye geri götürdüğü görüldü.

YARDIM EDEN VATANDAŞA ADETA TEŞEKKÜR ETTİ

Videoda anne köpeğin belki de görmeden geçse belki de hayatını kaybedeceğini yavrusuna alarak tedavi ettiren yardımsever vatandaşa adeta teşekkür eden hareketler sergilemesi dikkatlerden kaçmadı. Yardımsever vatandaş da “Ben sana teşekkür ederim. Ben sana teşekkür ederim. Ne güzel bir ailesiniz siz. Ama yeriniz asla güvenli değil.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada paylaşılan bu iki video paylaşım rekoru kırdı. Çok sayıda kullanıcı tarafından beğenilen videoların yardımsever vatandaşa teşekkür edip, dua mesajları gönderdiler.

 

 

Yorumlar 57 Yorum Var
  • İLHAN 28.11.2021 23:48
    Rabbim Seni Cennetine Alsın. Güzel Adam.
  • almanyadan 27.11.2021 23:57
    Allah razı olsun
  • metin Gaziantep li 26.11.2021 23:37
    Allah CC sizden razı olsun inşallah kardeşim
  • baba metin 26.11.2021 23:23
    yeryüzünde böyle merhametli insanlar olmasa gök kubbe başımıza çoker senden Allah razı olsun kardeşim
  • Emir Timur 26.11.2021 22:59
    Ağladım :'(
Daha fazla yorum görüntüle