Altunizade metrobüs durağı yine kilit. İstanbullular, yoğunluk nedeniyle uzun süre metrobüse ulaşamadı.

Altunizade metrobüs durağı yine kilit. Sabah saatlerinde okula ve işe gitmek için yola çıkan İstanbullular, yoğunluk nedeniyle uzun süre metrobüse ulaşamadı. Kuyruk, durağın dışına yol kenarlarına kadar taştı. İstanbul'un en önemli ulaşım noktalarından biri olan Altunizade metrobüs durağı, bu sabah bir kez daha insan seline sahne oldu. İşe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, metrobüse ulaşmak için uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Altunizade metrobüs durağı bir kez daha kilitlendi. Sabah saatlerinde okula ve işe gitmek için yola çıkan İstanbullular, yoğunluk nedeniyle uzun süre metrobüse ulaşamadı. Kuyruk, durağın dışına yol kenarlarına kadar taştı. Sık sık yaşanan bu soruna çözüm üretemeyen İBB'ye, vatandaşlar sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla seferlerin artırılması çağrısında bulundu.

Kuyruk, metrobüse binilen alandan üst geçit üstüne hatta yola kadar taştı. Saniyeler içinde varılan metrobüse, yaşanan yoğunluk nedeniyle adım atamaz hale gelen İstanbullular dakikalar sonra ulaşabildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • mükremin 29.11.2021 13:11
    ne güzel aynen devam
  • yunus 29.11.2021 12:19
    Zaman zaman olabiliyor beş altı yıldır oluyor bu durum yeni birşey değil
  • Hhvb 29.11.2021 12:02
    Chp demek elitizim demektir .garib guraba ezildim...
  • cabbar kale 29.11.2021 12:01
    Herşey daha da ÇOK GÜZEL OLACAK
  • TürkMücahid 29.11.2021 11:55
    bence; "her şey çok güzel" olmuş gibi (?) görünüyor !..
Daha fazla yorum görüntüle