İstanbul'da lodos etkisini artırmaya başladı, birçok ilçede binaların çatıları uçtu.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği: Lodosta 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 19 kişi yaralandığını açıkladı. 

Arnavutköy'de uçan çatı, mahalle sakinleri o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

BİR ANNE ÇOCUĞUNU KURTARIRKEN CAN VERDİ

Esenyurt'ta, şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatının altından çocuğunu kurtarıp, kendisi kaçamayan anne Elif Şanver hayatını kaybetti.

Olay, saat 13.20 sıralarında Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 8 katlı apartmanın çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Çatı o sırada aşağıda çocuğuyla yürüyen Elif Şanver'in üzerine düştü. Çocuğunu kurtaran kadın, çatının altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, enkaz altında kalan kadını çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından Şanver, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne Şanver kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

"KANLAR İÇİNDE KALMIŞTI"

Yaşanan olayı anlatan Bağlarçeşme Mahallesi Muhtarı Ali Deli, "Terasın uçmasıyla bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Çocuk vardı. Çocuk çok şükür kurtuldu. Çatının uçtuğunu görünce kendini üzerine attı. Altında kaldıkları tahtayı çıkarınca sağ salim çocuğu çıkardık. Kadın kafasını yere vurunca kanlar içinde kalmıştı. Çocuk kurtuldu" dedi.

İSTANBUL BOĞAZI ÇİFT YÖNLÜ GEMİ GEÇİŞLERİNE KAPATILDI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı'nın saat 14.30 itibarıyla çift yönlü gemi geçişlerine kapatıldığını bildirdi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "İstanbul Boğazı, ağır hava şartları nedeniyle saat 14.30 itibariyle çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı." ifadeleri kullanıldı

UÇAKLAR İNEMEDİ

İstanbul'da lodos nedeniyle THY'nin 6 uçağı İstanbul'a iniş yapamadı. 5 sefer Ankara'ya yönlendirdi. 

Yorumlar 19 Yorum Var
  • saka 30.11.2021 00:27
    Benim cepte iki havadurumu var sürekli rüzgar dolu ve yağmur takip ediyorum tabiki Allah dan herşey ama tedbir de bizden mesala izinli isem çok yağışlı ise araçla bir yere gitmem otururum evde keyfime bakarım neden kendimi strese sokayım, insanlar herşeyi kadere bağlamış tedbiri bırakmış heryerde aynı mantık trafikte işte dışarda yazık
  • Nilah 29.11.2021 20:06
    Rabbim rahmet eylesin ailesine sabır versin annelik işte ölümüne yavrusunu korumak
  • isme gerek yok 29.11.2021 19:12
    fırsatçılara, insanın kanını emenlere desteğiniz olduğu müddetçe böyle felaketler ve daha fazlasını hak edersiniz. maalesef bu sistemin getirisi de helak olan kavimlerin yaptığı her kötülük yapılır hale gelmesi. hatta serbest olması. ve daha da kötüsü Allah'a, İslam'a ve Rasulüne laf atar hale gelindi. bu gibi felaketler az bile ama insan akıllanmaz!!!
  • Bilgili müteahhit 29.11.2021 19:11
    Çatı yapmasını da bilmeyen müteahhit bozuntuları kul hakkına girdiniz. Yazık değilmi o anneye
  • 1453 29.11.2021 18:40
    ALLAHÜ TEALA rahmet eylesin ailesine sabır versin, içim parçalandı !..
Daha fazla yorum görüntüle