Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete ilişkin "Asgari ücretle ilgili çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda açıklanacak. Asgari ücrete şuana kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

MERKEZ BANKASI'NIN PİYASAYA MÜDAHALESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası'nın piyasaya müdahalesine ilişkin "Merkez Bankası'nın yasasında olan bir şey. Hakkı var. Gerekli olduğu zaman Merkez Bankası bu tür müdahaleleri yapar" ifadelerini kullandı.

"ASGARİ ÜCRETTE ÇOK ÇOK FEVKİNDE BİR ARTIŞ OLACAK"

Erdoğan, asgari ücretle ilgili ise, "Bugüne kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız" açıklamasında bulundu. Erdoğan ayrıca uzman ve pratisyen hekimlere 5 bin ila 2 bin 500 lira aralığında zam yapılacağını söyledi.

3600 EK GÖSTER AÇIKLAMASI

3600 ek göstergeye ilişkin soruyu ya yanıtlayan Erdoğan, "3600 ek gösterge de olacak. Şu anda bütün çalışmaları yapılıyor" dedi.

"TOPLUMUN YANLIŞ YÖNLENDİRİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek zammın istihdam kaybına yola açabileceği iddialarına "Niye hep endişe üzerinden konuşuyorsunuz. Bu noktada toplumun yanlış yönlendirilmesine izin vermeyeceğiz" yanıtını verdi.

Yorumlar 0 Yorum Var