CNNTürk'te canlı yayına katılan gazeteci Abdulkadir Selvi, Millet İttifakı bünyesindeki partilerin muhtemel adayları ile ilgili ortaya koyduğu tabloyu çok bilinmeyenli bulmacaya benzetti. 

CNNTürk ekranlarında Gece Görüşü programına katılan Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Millet İttifakı'ndaki aday bilmecesini anlattı. Bu süreçte şöyle bir tablo yapmamız gerekir diyen Selvi, "O tablo şu, Millet İttifakı liderlerinden kim kimi istiyor, kim kimi istemiyor. İstemiyor bölümü şu anda çok önemli. Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'nu istemiyor, Kılıçdaroğlu'da Ekrem İmamoğlu'nu istemiyor, Temel Karamollaoğlu, Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu istemiyor liderler aday olmasın diyor, Ekrem İmamoğlu'da Kılıçdaroğlu'nu istemiyor, İYİ Parti'de aslında imkanı olursa Akşener'in yeniden aday olmasını istiyor" dedi.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Engin 26.12.2021 14:17
    Ben bu açıklamanın Türkçesini söyleyeyim. İmam ve yavaş beceremedi nasıl aday olacaklabunu kemal soyleyemedigi için butarz Konuşuyor.
  • Yaşar hoca 26.12.2021 12:57
    En iyisi yazı tura atsınlar, nasıl olsa kimi aday gösterseler kazanamayacaklar.
  • Vedat 06.12.2021 19:14
    Bir yerde adamlar da haklilar kimi aday yapacaklarına zira Reis tek başına hepsini ezer geçer bunlar da arkasından baka kalır konuşmaya devam ederler
  • Hasan 06.12.2021 19:12
    Madem anlasamiyorsunuz ne diye Millet ittifakı yaparsiniz
  • Faruk 06.12.2021 19:10
    Kendimi bir tiyatro sahnesini izliyormus gibi görüyorum oyuncuları Kılıçdaroğlu Akşener ve digerleri oyunun adı tam bir komedi
Daha fazla yorum görüntüle