İstanbul'un 4 ilçesinde park halindeki otomobillerin lastiklerini çalan şüpheli yakalandı. Şüphelinin daha önceden 42 defa gözaltına alındığı ortaya çıkarken lastiklerin çalınma anı kameralara yansıdı.

İstanbul’un Bağcılar, Eyüpsultan, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde meydana gelen lastik hırsızlığı olaylarına ilişkin polis çalışma başlattı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayların meydana geldiği yerlerdeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, şüphelinin önde eşkalini daha sonra kimliğini tespit etti. Polis, daha sonra yapmış olduğu teknik ve fiziki takibin ardından şahsın daha önce de benzer suçlardan defalarca gözaltına alınan Metin P. olduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin yaptığı operasyonla Metin P. gözaltına aldı.
42 kez gözaltına alınmış
Emniyete getirilen Metin P.'nin 42 kez "otodan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan şüphelinin çaldıkları lastikleri sattığı öğrenilirken, hırsızlık anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.
 

Yorumlar 13 Yorum Var
  • abdullah 23 03.12.2021 14:31
    zalime merhamet mazluma zulümdür.mazlumun ahı indir şahı bunu da unutmayın. adalet bakanı ne iş yapar bilemiyorum ama hırsızlara magandalara, katillere, uyuşturucu satanlara caydırıcı ceza verilmeli yoksa mazlumun duası arşa yükselirse sizi kimse kurtaramaz.
  • mgd 03.12.2021 14:19
    Adalet herkese aynı olmalı adam 42 defa dır suç işliyor bırakılıyor bugün tutuklanıyor yarın bırakılır öbür gün gine aynı devam eder
  • mgd 03.12.2021 14:19
    Adalet herkese aynı olmalı adam 42 defa dır suç işliyor bırakılıyor bugün tutuklanıyor yarın bırakılır öbür gün gine aynı devam eder
  • fahri baba 03.12.2021 14:16
    buradan anlayın işte ülkemizde ceza sisteminin ne kadar kötü olduğunu.42 defa göz altına alınıyor.demekki her seferinde serbest kalıyor.
  • Demir Ersoy 03.12.2021 13:51
    Artık sokaklar da gezmek için 10-105 sabıkan olması lazım yoksa gezdirmezler sabıkalılara her şey serbest
Daha fazla yorum görüntüle