"CHP SEÇMENİ CHP'YE VE KILIÇDAROĞLU'NA GÜVENMİYOR"

Biz kamuoyunda araştırma da yapıyoruz. CHP'ye oy vereceğini söyleyen seçmene, "CHP'nin bu sorunları çözeceğine inanıyor musunuz?" diye sorulduğunda, CHP'li seçmen bile CHP ve Kılıçdaroğlu'nun çözeceğine inanmadığını söylüyor. 

KILIÇDAROĞLU'NUN TÜİK ZİYARETİ

Bir kuruma baskına gidiyorsunuz adeta. Orada Selin Sayek Böke demagoji yapıyor. Sizin web sitenizde vatandaşların bilgi alacağı söyleniyor, biz buraya vatandaş olarak geldik... Hangi vatandaş kameralar eşliğinde, bu kadar insanla kuruma baskın yapar gibi gider? Bu siyasi şov bile değil. Diyelim ki milletvekili olarak oraya gittiniz. Milletvekilinin denetleme hakkı vardır. Fakat burada en kritik şey şudur: Sizin haklarınızı nasıl kullanacağız, her bir bireyin haklarını nasıl kullanacağı yasalarla usul ve esaslara göre belirlenmiştir. Kameralar önünde bir kuruma baskın yapmak hangi usule, yasaya göre yapılmıştır? Bu tam anlamıyla baskın. 

TÜİK, Dünya Bankası tarafından denetleniyor. 170 ülke arasında 20'nci seçilmiş bir kurum. Bu kuruma baskın yapıyor. Oradaki bürokratların yasal olarak cevap verme hakları yok. Açıklama yapma hakları yok. Sen oraya gidiyorsun, orada şovunu yapıyorsun ve oradaki insanları tehdit ediyorsun. Sana bu hakkı kim veriyor? Oluşturduğu şey tam anlamıyla dezenformasyon. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Faruk 05.12.2021 16:30
    Chp 2023 seçimini kazanma ihtimali sıfır reis kazanacak bu ülkeye muhalefetden bir hayır yok onlar dış güçlerin adamı
  • Vedat 05.12.2021 16:26
    Chp inanıp oy vermek için insan aklını yitirmiş Olması lazım aklı başında mantıklı biri çıkıp da bu adama oy vermez