Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar seyahati önce havalimanında açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bildiğiniz gibi Türk-Katar savunma noktasında askerlerimizin oradaki üssü söz konusu. Bu üssümüzle oradaki çalışmalarımızı ayrıca yürüteceğiz, orayı da ziyaret etmek suretiyle Mehmetçiklerimizle olacağız. 

Türkiye Katar ilişkileri stratejik perspektifle günden güne güçlenmeye başlamıştır. Katar ile bugüne kadar 69 belge imzaladık. Yapılan anlaşmalar itibariyle iş birliğimizi daha da önemli bir noktaya taşıdık. Katar ile yeni anlaşmalar imzalayacağız. Önümüze çıkan badireleri dost ve kardeş olarak aşmayı başardık. Pek çok alanda kazan kazan temelinde ortaklığımızı güçlendirdik. Türkiye ile Katar güçlü duruşlarını koruyan iki devlettir. 

Biz son 19 yılda olduğu gibi gelecekte de sermaye mandacılarına rağmen ülkesini büyütmeye devam edeceğiz. Bu amaç doğrultusunda Katar'ın yanı sıra Körfez'deki diğer ülkelerle de anlaşmalara devam edeceğiz. Görüşmelerimizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • BLAUBERG 06.12.2021 13:26
    Stokçuluk yapanları şikayet etmemiz için bir telefon yada e mail adresi veya bir uygulama yayınlarmalı.eğer var ise bu televizyonlardan vatandaşlara bilgi verilmeli.