Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu süt ve Sayıştay'la ilgili Fatih Altaylı'nın sorularına cevap verirken Altaylı CHP'den açıklama gelmesi için peş peşe çağrıda bulundu. 

SÜT DAĞITIMI VE SAYIŞTAYLA İLGİLİ İDDİALAR ELİNDE KALDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin süt dağıtımıyla ilgili suç duyusuru ve sonrasında Sayıştay'ın durdurduğu iddialarını gündeme getiren Fatih Altaylı'ya Tevfik Göksu, böyle birşeyin olmadığını söyledi. Göksu, Sayıştay'ın sadece sütü neden ihalesiz aldığını sorduğunu, neden süt dağıttın diye sorgulamadığını belirtirken " Ama Sayıştay niye dağıtıyorsun diye algı yapmaya kalktılar." dedi.

Fatih Altaylı, bu kez değerli izleyiciler ve İBB yöneticileri en ufak bir itirazınız varsa benim cep telefonuma mesaj atabilirsiniz, arayabilirsiniz, editörlerime bilgi verebilirsiniz" çağrısında bulundu. 

HALK EKMEK BÜFELERİ İDDİALARINA BELGELERLE CEVAP

Tevfik Göksu daha sonra halk ekmek büfeleri ile ilgili iddiaları gündeme getirdi. Altaylı "Siz halk ekmek büfelerinin çoğaltılmasını engellediniz" demesi üzerine Göksu, "Evraklar belgeler , meclis kararları burada. Biz evet dedik.

Yorumlar 88 Yorum Var
  • Rrrrr 16.12.2021 17:37
    Ya bu CHP olduğu gibi yalan ya
  • Yılmaz 15.12.2021 15:39
    Ankara belediyesi akp meclis gurup başkanlığınada bir teyfik göksu lazım...mevcut olan çok pasif kalıyor
  • Candan 15.12.2021 15:37
    İkiyüzlü Altaylı. Sözüm ona ortadayım diye görüntü veriyor. Bunların ne olduğunu biz halk olarak gayet iyi biliyoruz. Olan Cihan Padişahı Fatih'in emaneti güzelim İstanbul'a oldu. 5 yıl değil 15 yıl kaybettik.
  • C.Türk 15.12.2021 14:56
    Chp istanbul ve Ankarada battı ..düşünün bir kere birde bu Chp Türkiyeyi yönetecek!..Bunlar daha istanbul Ankarayı ellerine ,Yüzlerine bulaştırdılar..Chp,ye İki tane koyun verin Vallahi billahi Güdemezler!.
  • Haydeeee... 15.12.2021 14:39
    Fatih Altaylı yı bile yemişler..her duyduğu yalana inanmış diğer samancılar gibi...
Daha fazla yorum görüntüle