Dört yıllık Ar-Ge ve altı nesil prototip çalışması sonucunda geliştirilen OPPO Find N, gelişmiş bir katlanma deneyimi yaşatmak için en yeni teknolojileri ve benzeri görülmemiş kaliteyi bir araya getiriyor. Menteşe sistemi ile dikkat çeken Oppo Find N teknoloji severlerden büyük beğeni topladı.

Katlanır telefonlarda ilgi her geçen gün artarken bu alanda ben de varım diyen Oppo Find N ile teknoloji severlerin karşısına çıktı.

OPPO KATLANABİLR TELEFONLARDA MENTEŞE İŞİNİ ÇÖZMÜŞ

OPPO INNO DAY 2021'de kısa süre inceleme fırsatı bulduğumuz yeni Oppo Find N'in menteşe sistemi sistemi ile bu işi çözmüş dedirtti. Hem donanım hem de yazılım konusunda titizlikle çalışan Oppo, 120Hz gibi güncel sistemleri bünyesinde barındırırken uzun yıllar üzerinde çalıştığı menteşe sistemi ile rakiplerinden kendini ayırmayı başarmış durumda.

OPPO FIND N'DE KATLANMA İZİNİ YOK ETMİŞ

Katlanabilir telefonların en büyük sorunlarından biri olan tam erkanın ortasında yer alan ve kullanıcıların gözüne hoş gözükmeyen çizgiyi Oppo ortadan kaldırmayı başarmış durumda. Telefonu açarak kullandığınızda ortada hiç bir iz kalmıyor ve tam büyük ekran deneyimini bir adım daha ileri taşıyor.

Yorumlar 0 Yorum Var