Habertürk sunucusu gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle şehre gitti. Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk etti. Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanmasının ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep muhabiri Ahmet Demir ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı. Bu esnada, Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atarak itti.

FATMA ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya'nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. Muharrem Sarıkaya, kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi." dedi. 

SARIKAYA ÖZÜR DİLEDİ

Olayın ardından açıklamada bulunan Sarıkaya, tekrarlanan teknik aksaklıklardan dolayı kontrolünü kaybettiğini ve yaşananlar nedeniyle kameramanla birlikte olayı tanıklık eden Fatma Şahin'den özür dilediğini söyledi.

"TEKNİK AKSAKLIK NEDENİYLE KONTROLÜMÜ KAYBETTİM"

Tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Muharrem Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum.

"KENDİLERİ İLE AYRI AYRI KONUŞTUM"

Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir'den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın'dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim.

"MAZERETSİZ ÖZÜR DİLİYORUM"

Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum…"

Yorumlar 461 Yorum Var
  • esba 14.02.2022 13:13
    Demekki makam sahibi olunca büyüklük böyle tokatli oluyor. Yaziklar olsun senin kalibina.
  • Derhal bırak kaybol 21.12.2021 13:41
    Ahlaksız adam özür dilemek yetmedi bana çabuk gazeteciligi bırak. fatma şahin siz de bir bayan olarak canlı yayında tamam tepki verememişsiniz ama şimdi çıkıp bu adama tepkinizi hafif ifadeyle olsa da gösterin lütfen
  • YANILMADIM 21.12.2021 13:32
    Ey sarıkaya ben inan ki biliyirdum senin ne kadar yapmacık olduğunu sarıkaya tesekkur ederim beni yanıltmadığın için Ekranlarda yapmacık tavırların insanı rahatlatan samimiyetsizligin gün yüzüne çıktı. Hiç beklemiyordum böyle yakalanacağınızı... inşallah bir an önce göründüğünüz gibi olursunuz...
  • Dost 20.12.2021 23:53
    Kadında hiç bisey olmamış gibi devam ediyor bakanlık yaptı güya bi zamanlar
  • fatihan 20.12.2021 16:48
    kamera önünde olunca çok önemli olduklarını zannediyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle