Gaziantep'te bir sitenin bahçesinde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, iki köpek güçlükle yakalanarak barınağa götürüldü.

Olay, öğleden sona Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir sitenin bahçesindeki basketbol sahasında oyun oynayan 4 yaşındaki A.A., iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı esnasında köpekler, talihsiz çocuğu yüzünden ve göğüs kısmından ısırdı.

Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı

Olay sonrası çığlıkları ve sesleri duyan vatandaşların yardımı sonucu güçlükle kurtarılan çocuk, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Köpek saldırısı sonucu ağır yaralanan çocuk tedaviye alındı. Küçük kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Köpekler güçlükle yakalanarak barınağa götürüldü

Küçük kız çocuğuna saldırarak ağır yaralayan pitbull cinsi iki köpek ise ihbar üzerine olay yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ekipleri tarafından güçlükle yakalandı. Yakalanan saldırgan iki köpek, boyunlarına geçirilen uzun tasmalarla zor zapt edilerek araca konuldu. İki köpek, barınağa götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Ses 24.12.2021 13:42
    Bu PİTBUL sahiplerini hepsini CEZAsı PİTBULLARİN bulunduğu yere atmak onlara yem yapmak.
  • Aslan 24.12.2021 00:14
    Allah babasına ve annesine sabırlar versin çok kötü bir olay Arkadaşlar artık bu pitpul cinsi köpekleri Çin'e göndemenin zamanı gelmedi
  • Ergin 24.12.2021 00:03
    Sahibinede canlı yayında aynısı yapılmalı ibreti alem olsun diye, vayrumuza Rabbim şifa versin
  • Misafir 23.12.2021 23:39
    Yeter artık şu pitbulları yasaklayın varsada milletin elinden alın ticareti yapana yüksek miktarda ceza yazın ülkeye sokmayıda yasaklayın adı üstünde genetiği değiştirilmiş hayvan. Kimse hayvan hakkından bahsetmesin küçücük çocuğun hakkı ne olacak o vücudundaki yaralar düzelecek mi yüzündeki izleri hayatı boyunca taşıyacak. Eski görünümü olacak mı hayvan hakkı diye diye insan hakkı kalmadı. O çocuğun yaşadığı ve yaşayacağı travmanın bedeli ne olacak
  • Yücel güvenkaya 23.12.2021 22:22
    Allah korusun benim çocuğuma aynı olay olsa kanun manun dinlemem, sahiplerini gebertirim
Daha fazla yorum görüntüle