Rusya Devlet Başkanı Putin’in yıl sonunda gazetecilerin sorularını cevapladığı basın toplantısı başladı. Her yıl binlerce gazetecinin katılım sağladığı basın toplantısına bu yıl koronavirüs önlemleri nedeniyle 500 gazeteci kabul edildi.

Rusya lideri Vladimir Putin’in yıl sonu basın toplantısı sırasında ülkesinin iç siyaseti, dünya ekonomisi ve uluslararası ilişkiler ile ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Her yıl binlerce gazetecinin kabul edildiği basın toplantısına bu yıl koronavirüs önlemleri nedeniyle 500 gazeteci katılım sağlıyor.

ÇALKANTILI GÜNDEM

Kremlin yetkilileri toplantı öncesindeki açıklamalarında, Putin’in uluslararası sorunlara ilişkin önemli açıklamalarda bulunacağının sinyalini vererek, “Bu denli çalkantılı uluslararası ilişkiler on yıllardır görülmemişti” dedi.

PUTİN'İN YILLIK BASIN TOPLANTISI

Rusya Devlet Başkanı’nın 2001’den beri düzenlediği 17. ve pandemi dönemine denk gelen 2. sene sonu basın toplantısı. Putin geçen sene yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle gazeteciler ile video-konferans yöntemiyle bir araya gelmişti, bu seneyse basın toplantısı yüz yüze gerçekleşiyor.

Putin’in geçen seneki basın toplantısıysa 4 saat 29 dakika sürmüştü.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek