Son dakika haberi... İfadesinde psikolojik sorunları olduğunu ileri süren Yücel, “Hap kullanıyordum. Ancak o gün hap kullanmayı unutmuşum. Bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum. Kendimi kaybetmişim” dedi.

Türkiye'de günlerdir Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde 5. sınıf öğrencisi S.T.K'nin matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel tarafından tekme-tokat dövülmesini konuşuyor.

Dayakçı öğretmen görevden el çektirilirken, hakkında 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yücel hakkında idari soruşturma da sürerken ifadesine de SABAH ulaştı.

Ali Rıza Yücel ifadesinde, "Psikolojik rahatsızlığım var. O nedenle ilaç kullanıyorum. O gün ilaç kullanmayı unutmuşum. Bana hırsız dedi ve küfür etti.

Bende kendimi kaybetmişim. 1-2 tokat attım zannettim. Görüntüleri izleyince bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum. Olay nedeniyle üzgünüm" dedi.

BABA: EN AĞIR CEZAYI ALSIN

Baba Duran K. da, "Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Ne kadar çok ceza alırsa o kadar iyi olacak. Onun bir daha öğretmenlik yapmasını istemiyoruz. Biz ilk başta görüntüleri görünce bir iki tokat attı zannetmiştik.

Hatta olabilir diye düşünmüştük. Ama görüntüleri izleyince şok geçirdik. Bu yapılanlar bir çocuğa değil büyük bir insana bile yapılmaz. Kendisi bile 1-2 tokat attım zannetmiştim meğer daha çok vurmuşum demiş.

Çocuğumun durumu da iyiye gidiyor. Psikolojik destek almaya başladık. Devletimizin sağ olsun ilk günden beri yanımızda. Bundan sonrası yargının işi" diye konuştu.

 

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Emrah 26.12.2021 10:16
    Doktorlar bu tür vakalara teşis bırakırken milli eğitim bakanlığına yazı göndermeli
  • Demirtaş 26.12.2021 06:12
    Bayan öğretmeni takdir ediyorum.Öğretmen ödüllendirilmeli diye düşünüyorum.
  • a.a. 25.12.2021 18:59
    psikolojik sorunu var ve teşhis edilmiş neden hala öğretmen ? ! İlacını almayı unutmuşmuş ! kesinlikle tahlillerine bakılşmalı ilaç var mı ? kullanılmaması bu kadar tepkiye sebeb olur mu ? kisve olarak kullanmasına izin vermemek lazım ! ZALİM ...
  • Merve 25.12.2021 13:39
    Bayan ögretmen müdehale etmeseymiş bilinci i kaybedene kadar darp etcekmiş cocugu görünüş öyle çünkü bayan ögretmen müdehale ettigi halde vurmaya devam ediyo hatta vurmaya çalışıyo hatta onca müdehalelere ragmen gözü dönmüş merdivenler de peşinden gidip cocugu dövme peşine koşturmaya çalışmış Böyle kişilere ögretmenlik yapma hakkı tanınmaması lazım ki hiç bir egitimci böyle bir şeye cesaret edemesin
  • Kader 25.12.2021 00:45
    Şok oldum inanmıyorum,psikolojik sorunları olan tedavi gören ilaç kullanan bir öğretmen hala görevde...İyi ki çocuğu kesmemiş
Daha fazla yorum görüntüle