Kadıköy’de okul müdürünün öğrencilere şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Dehşete düşüren anlar güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde müdürün koridorda yakaladığı öğrencilere şiddet uyguladığı, bir öğrencinin kulağından çektiği, diğer öğrenciyi de boğazından tutarak götürdüğü yer görüldü.Olay, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de bulunan Şener Birsöz İlkokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, okul müdürü 2 öğrenciye şiddet uyguladı. Öğrencilerden birinin kulağını çeken okul müdürü, diğer öğrencinin ise boğazını sıktı. Öğrencilerden bir diğeri merdivenlerden kaçarak okul müdüründen dayak yemekten kurtuldu. Görüntünün sosyal medyaya düşmesi sonrası binlerce vatandaş sosyal medya hesaplarından okul müdürüne tepki gösterdi.

Görüntülerin ortaya çıkması ve velilerin şikayetçi olması üzerine okul müdürü gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, savcının talimatıyla imza atma şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • ALİ 29.12.2021 08:41
    Müdüre sormak lazım , oradaki çocuk kendisinin çocuğu olsaydı ne tepki verirdi. Eğer ceza vereceksen bu dayakla olmamalı.
  • Çoban Çeşmesi 27.12.2021 18:33
    Öğrencinin öğrenciye verdiği zararların CEZAİ KARŞILIĞI bulunmaktadır. Mağdur taraf mağduriyetini kullanarak OKUL YÖNETİMİni "BECERİKSİZLİK","YETERSİZLİK" gibi suçlamalarla itham etmektedir. Birden fazla SORUNla karşılaşan BİZler de böyle patlak veriyoruz. YÖNETMELİKLERin TEK SUÇLU olduğu bu SUÇun kurbanları da OKUL ÇALIŞANLARI olmaktadır.
  • Süleyman 27.12.2021 17:46
    Bir İlkokul çocuğu ne yapabilir ki ,öğretmen buğazını sıksın,. psikolojisi bozuk ,hasta herifler ,evde eşine kızar gelir okulda çocuklardan hırsını alır ,elleri kırılsın.
  • Rizevi 27.12.2021 16:34
    1980-1995 tarihleri arasında okuyup da dayak yememiş birisi var mıdır? Ama az ama çok dayak yenirdi öğrenci olarak hala daha o hocalarımızı rahmetle anıyorum. Elini sürme, sınıfta bırakma, e bu öğretmenler ne yapacak?
  • Abdullah 27.12.2021 16:00
    Ya arkadaş ufacık sabitleri dövmek moda oldu illa kabahati varsa ceza vereceksen ödev ver tekayakta beklet 5dakka babanın oglunumu dovuyon böyle dayakla eğitim olamaz çocuk sonuçta daha sabi çocukları okuldan sogutmanin en iyi yolu kınıyorum
Daha fazla yorum görüntüle