İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Basın toplantısında İmamoğlu'na 'adaylık kararım şartlara göre değişebilir' sözü soruldu.

Aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da bulunduğu 11 büyükşehir belediye başkanı, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İMAMOĞLU'NA ADAYLIK SORUSU

Görüşmenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu. Bir gazetecinin, 'Bir demecinizde 'Her belediye başkanı İstanbul'u bir kez daha yönetmek ister. Ancak kararlar şartlara göre değişebilir' dediniz. Tam olarak ne demek istediniz ve şartlar neler?' şeklinde sorusuyla karşılaşan İmamoğlu, 'Bunlar boş konular. Bizim az önce ne dediğimize odaklanın. Kamuoyunun işi insanları bölmeye, parçalamaya dönük bir yönetimle muhatap ve bununla karşı karşıya. Sizin o sorduğunu sorularla ilgili ne aklımızda ne zihnimizde inanın tek bir cümle dahi yok.' diye cevap verdi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • osmanoğlu2023 28.12.2021 01:01
    kendisine sorsanız en iyi icraatı mevcut metro bağlantı oktalarını inşaat çöpleriyle doldurmuş olmasını göstrerir! bre gafil kimin parasını çarçur ediyorsun? sen çocukmusun?
  • Silver 28.12.2021 00:55
    7 düve birlestiler lakin menfaati paylaşamıyorlar….! Rabbim ülkemi milletimi bu çanilerden korusun.
  • Onur ünlü 28.12.2021 00:48
    Hiçbir şeye uzulmuyorumda İstanbul bir slogana attıya oyu ona yanıyorum .herşey güzel olacak yazık
  • Dağcı 27.12.2021 22:34
    Sen boşsun boş boşuna küçük beynini yorma
  • KASIMPAŞA'LI 27.12.2021 21:07
    Laf ebeliği yapma soruya cevap ver başsskann
Daha fazla yorum görüntüle