Büyükelçi Neziroğlu, Hayrat Vakfı'nın maddi ve manevi hamiliğini üstlendiği yüzlerce yetimden 9 yaş grubu yetimler ve aileleri ile bir araya geldi.

Yetimlerle sohbet ederek mendil kapmaca oyunu oynayan Neziroğlu, merkezdeki Kız Hafızlık Kursu ve üniversite öğrencilerinin kaldığı yurdu da gezdi.

Merkezdeki programın açılışında konuşan Büyükelçi Neziroğlu, "Sudanlı kardeşlerimize yardımcı olmayı her alanda bir görev olarak görüyoruz. Bizler kardeşiz ve kardeşliğin gereği, birbirimize sahip çıkmak ve destek olmaktır" dedi.

Neziroğlu, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak Afrika'da, Sudan'da çeşitli kurumlarımızla hizmet ediyoruz. Sizlere hizmet etmekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Hayrat Vakfı Sudan Temsilcisi İsmail Kaya da ziyaretinden dolayı Büyükelçi Neziroğlu'na teşekkür ederek vakfın faaliyetleri konusunda bilgi verdi.

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 3 Yorum Var
  • Ercan 28.12.2021 21:02
    Büyükelçim saygılar..seviliyorsun..
  • alikadir 28.12.2021 17:31
    Elhamdulillah cok duygulandim
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek