FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Maske Kimsin Sen' programındaki pagan ve satanist ritüeller, vatandaşlardan tepki gördü. Birçok vatandaş RTÜK'e programı şikayet ederken, #FoxtvhaddiniBil hastaghi Trend Topic oldu.

FOX TV'de Maske Kimsin Sen adlı programda pagan ve satanist ritüeller show adı altında açık açık işlendi. 7'den 70'e her yaşta izleyici grubunun televizyon başında olduğu saatte yayınlanan programa tepki üstüne tepki geldi. 

PROGRAMDA ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR

"Maske Kimsin Sen?" isimli yarışma programında yarışmacılar da jüri de ünlü isimlerden oluşuyor. Formata göre maskeyle sahne performansı sergileyen isimlerin kim olduğu tahmin ediliyor. Ancak kullanılan kostüm ve maskeler tartışma konusu olurken sosyal medyada da sert tepkiyle karşılaştı.

RTÜK'E ŞİKAYET YAĞDI

Pagan tanrılarının maskesini andıran maskelerle sahnede çeşitli ritüeller yapılan program sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok vatandaş RTÜK hesaplarını etiketleyerek programı şikayet etti.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • ferzande 02.01.2022 20:38
    Şeytanın çocukları ve içimizdeki ahmat destek cileri bu ülkenin çocuk ve gençlerini mahvetmeden bu alçaklara biri biran önce dur demeli.
  • mustafa 02.01.2022 19:00
    Fox sadece bir TV kanalı değildir. Hiçbir şeyi ile bu milletin değerleriyle doku uyumu yoktur. Serbest piyasa, basın özgürlüğü, demokrasi vs vs bir sürü sebeple yayınına izin veriliyor. Unutmayın ki bir tvyi ayakta tutan izleyicisidir. Şikayet edeceğine seyretme. Sen seyretmezsen, ben seyretmezsem fox diye bir kanal kalmaz.
  • berk 02.01.2022 17:50
    Eyes wide shut yani gözleri tamamen kapalı adlı film, baş rollerinde tom cruise ve nicole kidman oynuyor, film pagan satanaist sapkın sapık ilişkileri çok çok zengin insanların hayatını, illuminati, mason, kabala artık içinde her türlüsü var yönetmende ünlü stanley kubrick evet müslümanlığın tam zıttı olan mesajların bilinçli yada bilinçsiz ortalıkta dolaşmasını birileri sağlıyor bu yayında bunlardan sadece biri ben açıkçası biçok saçma sapan moda giyim programlarınında gençler üzerinde kültür ve ahlak yozlaşmasına yol açtığını düşünüyorum ne yazıkki bu programları türkiyede adınında çok duyulmuş saygın kişilerin yapmasına göz yumuyor rtük üzücü.
  • adl 02.01.2022 17:41
    Müslümanım diyen ve Kiyamet gününe inanip bu kanali izleyen yada çoluk çocuğuna bu kanalı izleten varmi hala ben yoktur diye ümit ediyorum..ha memlektte izleyen varmı e var nasil dolar yükselsin memleket batsin pkk hortalsin memleket batsın eski askerî duzen gelsin calip cirpalim diyen kesim illaki var izlesinler onlar ama Müslümanım diyen arkadasim aman aman sil bu kanali ve cevrenede izletme sakin...
  • Abdullah 02.01.2022 15:44
    Sizler rezaletsiniz ahlaksızlik edepsizlik bu yaptığınız
Daha fazla yorum görüntüle