Ankara'nın Altındağ ilçesinde başıboş köpekler 10 yaşındaki çocuğa saldırdı. Dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Başıboş köpekler, 10 yaşındaki bir çocuğa saldırdı. Çocuğun vücudunda derin yara izleri oluştuğu öğrenildi.

Olay, Altındağ ilçesinin Doğantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Aslan isimli 10 yaşındaki çocuk yoldan geçtiği sırada başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Durumu fark eden civar sakinleri duruma müdahale ederek küçük çocuğu köpeklerden kurtardı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine saldırının gerçekleştiği yere polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunda derin yara izleri olan Aslan hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Köpeklerin saldırı anı ise bir marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


"Çocuğu parçalamışlar"

Saldırı anına şahitlik eden çevre sakinlerinden Serkan Nalbant ise bu tür olayların mahallede çok sık yaşandığını belirterek, "Evdeydik, bir anda sesler duyduk. Çıktık baktık köpekler çocuğu parçalamış. Diğer komşumuz da köpekleri kovalamış. O sırada da biz geldik. Ambulansı aradık. Çocuğun ailesini, yakınları aradım buraya getirdim. Sonra ambulans geldi. Çocuğu hastaneye götürdüler. Çocukta en az 50 - 60 dikişlik yara vardı. Çocuğu baya parçalamışlar. Polisler de geldi inceleme başlattı. Mahalleli olarak hepimiz çocuğun yardımına koştuk. Pantolonu yırtılmıştı. Kıyafet getirdik. Yaralarına buz koyduk. Çok derin yaraları vardı. Daha önce de çok sefer bu olaylar yaşandı. Sürekli yaşanıyor. Hepimizin çocuğu var. Ben sokak köpeklerinin bir an önce toplanmasını istiyorum. Hepimiz hayvan seviyoruz ama bu kadarı da hoş değil. Akşam olduğu zaman 20 - 25 köpek buraya iniyor. Bizler de sokağa çıkamıyoruz. Çocuğumu bakkala bile gönderemiyorum" dedi.

Yorumlar 121 Yorum Var
  • oclk 03.01.2022 09:11
    kardeşim yeter artık bu belediyeler köpeklere tedbir alsın, yeter artık. bütün ülkede cezalar uygulansın. yazık değil mi bu çocuklara.
  • Venk 03.01.2022 00:17
    Istanbul mimarsinan devlet hastanesi acil girişinde 10 sokak kopegi surekli geziyor saldirmalari yuzunden hastaneye girmedik, daha ne olsun
  • Ev hanımı 02.01.2022 23:38
    köpekleri kısırlaştırsan ne yazar arkadaş. nasıl bir saçmalık bu. ne yani beni parçalayan köpekler kısırdı neyseki tecavüz etmediler bana mı diyeceğim. toplayın alayını uyutun
  • vatandaş 02.01.2022 23:36
    özellikle eryamanda beşerli gruplar halinde geziyorlar. eryaman dediğin yer sitelik insan kaynayan yer. belediyelere ceza kesilsin artık.
  • Oflu 02.01.2022 23:14
    Cumhurbaşkanım lütfen olayı kökünden halledelim. Şehirlerde başıboş köpekler olmasın. Gece sokakta yürümeye korkuyoruz. Şimdi o çocuğun babası köpekleri zehirlese kim ne diyebilir.
Daha fazla yorum görüntüle