Gaziantep’te bir lise öğrencisinin öğretmeninden feci şekilde dayak yediği anlar telefon kamerasına yansıdı. Gaziantep Valiliği, görüntüye ilişkin yasal işlem başlattı. Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki Bostancık Anadolu Lisesi’nde görevli bir öğretmen, ders sırasında öğrencisini tekme tokat dövdü. Öğretmenin öğrenciyi dövdüğü anları başka bir öğrenci ise telefon kamerasıyla kayda aldı. Öğretmenin öğrenciye birkaç defa tokat atması görüntülerde yer alırken, görüntüler sırasına geçmek için hareketlenen öğrenciye öğretmenin tekme atmasıyla son buldu.

“Valilik takip edecek”
Öğrencinin darp edilme görüntüsüyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, görüntülere ilişkin yasal işlem başlatıldığını duyurdu. Vali Gül, “Bostancık Anadolu Lisemizdeki bir öğretmenimizin öğrencilere uyguladığı şiddet görüntüleri üzerine yasal işlemler başlatılmış olup, konu valiliğimizce takip edilecektir” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar 396 Yorum Var
  • berkay 11.02.2024 22:15
    sanırım yarın hocamda beni dövecek:(
  • voyvoda 15.01.2022 01:37
    ÖĞRETMENLER SABIR TAŞINDAN DA SABIRLI. öğrenciler zıvanadan çıkmış. zorunlu eğitim lisede kaldırılmalı derhal. kim bu vaadi verirse oyum ona
  • metn 15.01.2022 00:03
    Hiç bir oğretmen oğrenciisine bu şekilde yapmaz. Bakalım oğrenci oğretmene ne dedi. Çocukların onunde oğretmenin gururu yok , gencin gururu var oyle mi? Oğretmenin elini kolunu bağlayın, çocuk oğretmenle ders içinde dalga geçsin ders anlattırmasın disipline gidecekmiş. Ne disiplini oyle bir disiplin diye bir şey yok, üst kurul disiplini hemen geri gonderiyor.
  • TurQuaZ 14.01.2022 23:33
    Devir çocukları gençleri dövme devri değil. Esasında öğretmenlik de bu değil. Biraz Farabi okutmak gerek öğretmenlere ve adaylarına.
  • MSELİM 14.01.2022 20:01
    DELİKANLI bir GENCİ hem de arkadaşları önünde tokatlamak.. bunu bir öğretmen yapamaz yapmamalı o zaman sokaktaki şiddete hiç bir itiraz hakkımız olamaz. ben o öğretmen müsveddesini KINIYORUM:
Daha fazla yorum görüntüle