Devlet Bahçeli, CHP'li İBB'ye personel verdiği belirlenen PKK'yla bağlantılı DİAYDER hakkındaki iddianamede adı geçen Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek "DİAYDER'in toplantısına katıldın mı? Saklanma, çık karşımıza mertçe söyle" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun terörist başı Öcalan'ın talimatıyla kurulan sözde Din Alimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAYDER) üyeleriyle buluştuğu ortaya çıkmış ve kabul edilen iddianamede CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun da adı geçmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında DİAYDER-CHP ilişkine dair sert eleştirileri şu şekilde;

"SAKLANMA KILIÇDAROĞLU, ÇIK MERTÇE SÖYLE"

Kılıçdaroğlu'na bakarsanız Suriye'ye barış getireceğiz masalını dinleyeceksiniz. Neden bizim askerimiz Suriye'de şehit oldu diye sorup, Irak ve Suriye tezkeresine hayır oyu kullanan Kılıçdaroğlu mu terörle mücadeleyi destekliyor? 

Kılıçdaroğlu DİAYDER'in toplantısına katıldı mı katılmadı mı? Saklanma Kılıçdaroğlu, çık karşımıza mertçe söyle. Adamsan bu soruların cevabını ver. 

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Deli 11.01.2022 20:36
    Rezile Adam Denirmi Herifde Denmez Yaratik Uyar Bu Chp Yöneticilerine Bence
  • mete 11.01.2022 19:36
    onada kılıf uydurur yarın der bana benziyor o kemal der
  • Ayyıldız 11.01.2022 19:14
    CHP li olarak utanıyorum yazıklar olsun, ben oyumu vatanım milletim için devletim için verdim, hdp ile birlik olun diye değil, hakkımı helal etmiyorum. Bundan sonra yerim Cumhur ittifakıdır, zillet ittifakı değil, Allah rağzı olsun sayın Cumhur Başkanımızdan nereden nere geldi Türkiye
  • Atilla 11.01.2022 17:36
    Sn. Devlet Bahçeli Beyefendiyi Tebrik Ediyorum. Açık Sözlü Mert Ülkü Camiasının Mert Lideri. Devleti ve Milleti için göğsünü Siper Ederek Doğruları Haykırıyor.
  • Mehmet Dirican 11.01.2022 17:02
    Yaradana Kurban Devletum Bunlar Halkı Saf Cahil Sanıyorlar Terörle Fetöyle Başbaşa Yol Yürüyeceksin Ondan Sonra Televizyon Kanallarına Çıkıp Kendini Aklıyacaksın Sana Oy Verene Şaşarım
Daha fazla yorum görüntüle