Galatasaray'da dün akşam Teknik Direktör Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından bugün sabah saatlerinde çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek, 'yönetim istifa' şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Realist 12.01.2022 03:15
    Olay "Ya Terim Ya Başkan " noktasına geliyorsa, kulübün değerleri neyse o yapılır değişimin olması doğrudur. Bu saatten sonra başkanın ve Terim'in yapıcı davranışları sergilemesi , Hem Türk futbolu adına Hemde Galatasaray kulübü adına çok önemlidir. Başarıya giderken başarılı insanları yönetmek bazen zordur.
  • Bülent 12.01.2022 02:28
    Mafyator'un paralı çığırtkanları. Kulüp ve takım içinde terör estirerek başarı bekleyen mafya bozuntusunun kovulmasına seviniyorum.
  • Cimbomlu 11.01.2022 16:55
    Burada olumsuz yazanların hiç biri Galatasaraylı değildir. Fatih terimin yaptığı başarıları bütün Galatasaraylılar bilir ve takdir eder. Kulübümüze değişim hayırlı olsun.
  • Aklı Selim 11.01.2022 14:56
    kim la bu bebeler.yaşı 18 den büyük yok.Çoluk çocuk mu karar verecek kimin kalıp gideceğine.Gidin sütünüzü için bilgisayarınızda pes oyununuzu oynayın.
  • imparatorterim 11.01.2022 14:51
    Ahmet sana ve senin gibi, "düşünemeyen" basit kafalara sesleniyorum. Fatih TERİM; "Türk Futbol Tarihinin" en başarılı futbol adamıdır. Avrupa ve dünyada sayısız başarıları ülkemize kazandırmış, sayısız futbolcu yetiştirmiş, Türk futboluna hizmet etmiş, bu yaşına rağmen etmeye devam eden! Bugüne kadar Galatasaraydan tazminat almamış, TFF'den ise aldığı tazminatı "Kimsesiz Çocuklara" bağışlamış bir futbol imparatorudur. İnsanların inişleri, çıkışları olur bu da o zamanlardan biridir. Fatih Terim'in ayarıda bellidir, fıtratıda bellidir. Sen kimsin?
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek