İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in sosyal medya platformu üzerinden, Kasım Süleymani'nin ölüm emrini veren eski Başkan Donald Trump'a suikast videosu yayımladı. Yayımlanan videoda, Trump'ın Palm Beach'teki evinin bahçesine giren robotun Trump'a suikast düzenlediği görülüyor.

"SÜLEYMANİ'NİN KATİLİ BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Ali Hamaney'in ofisinin internet sitesinde Çarşamba günü yayınlanan videoda, Trump'ın Florida, Mar-a-Lago'daki golf sahasında bir insansız hava aracı saldırısında hedef alındığı görülüyor.

Videoda, “Süleymani'nin katili ve emri veren bedelini ödeyecek” tehdidinde bulunuyor.

Yorumlar 82 Yorum Var
  • esas 16.01.2022 16:36
    Allah kimi bozguncularla kim bozguncuları sürmeseydi yeryüzünün dengesi bozulurdu. İslam dünyasına kan ve gözyaşı getiren ABD'nin taşeronluğuna soyunan iran Büyüğünün yanında küçük şeytanlığına tam gaz devam ediyor
  • sinan 14.01.2022 08:29
    Havlayan köpek ısırmazmış. İranın Amerika ve İsraile yıllardır havlayıpta bir şey yaptığını gördünüz mü. Tamamen reklam...
  • Muhammed Kaya 14.01.2022 08:21
    He yavrum he. Ancak çizgi filmle halkınızı avutursunuz. Kafire hiç bir saldırınızı görmedik daha. Sizin tek düşmanınız ehli sünnet müslümanlığı.
  • nokta 14.01.2022 07:56
    ancak boyle çizgi film yaparak tatmin olursunuz zaten
  • eray akalın 14.01.2022 07:22
    Amerika iranı vurmaya dunden hazirdir.Gucu yetmedigi icin vuramiyor.Hala bir iki kisi alakasiz cevap vermiyor.Irani nasi gormek istiyosalar oyle goruyorlar.Her zamanki gibi onlari yalancita cikaracak haberler gelmeye devam ediyor.Yaptiklari yorumlardan utanmalilar.
Daha fazla yorum görüntüle