CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun umreye gittiğini, peygamber soyundan geldiğini ve bunu da kimsenin bilmediğini söyledi.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya,  Ankara Masası TV'de katıldığı programda gündemi değerlendirdi. Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Yıldırım Kaya, "Genel Başkanımızın bir huyu var" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"PEYGAMBER SOYUNDAN GELDİĞİNİ DE KİMSEYE ANLATMAZ"

"'Bu konuyu ben yaptım' diye anlatmıyor. Umreye gittiğini de kimse bilmez, anlatmaz çünkü. Peygamber soyundan geldiğini de kimseye anlatmaz.

"UMREYE GİTTİĞİNİZ OĞUZHAN ASİLTÜRK'TEN ÖĞRENDİM"

Genel başkanımızın dedesinin Alaşehir'de türbesi var. Ben ziyaret ettim. Ben de orada öğrendim genel başkanımız anlatmadı. Genel başkanımızın umreye gittiğini de rahmetli Oğuzhan Asiltürk'ten öğrendim.

AYNI KABİLE OLMADIĞI DAHA ÖNCE AÇIKLANMIŞTI

Prof. Dr. Alemdar Yalçın TRT'de katıldığı bir programda, izleyicilerin, Hz. Muhammed’in mensubu olduğu Kureyş kabilesiyle, Horasan’dan gelen Kureyşan (Kureyş) arasında akrabalık olup olmadığını sorusu üzerine: 12 İmamlar’dan İmam Musa Kazım’ın 24 çocuğu vardı. Bu 24 çocuğundan bir kısmı kız alıp kız verme durumu dolasıyla Horasan’daki kabilelerle akraba oldu. Yani bağlantı İmam Musa Kazım’a kadar gidiyor. Ancak bizim ele aldığımız Kureyşan (Kureyş) ile Hz. Muhammed’in mensubu olduğu Kureyş aynı değil. İlgilerinin olduğunu sanmıyoruz. Ya da şimdilik bilmiyoruz diyelim.” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 772 Yorum Var
  • RTE çok yaşa 29.01.2023 17:53
    Bu herifi Hasan Mezarcinin ahı tutmus. Zira adam elktro şok yemis gibi sacmaliyor. Ama bu cümleleri fetöcüler bunlarin kulağina fisildiyor bu kesin
  • Basri 18.01.2022 22:09
    Şeytan taşlanırken el kaldırmış, benden daha azimliler var biraz daha uzağa fırlatın
  • Tokatlı 18.01.2022 12:11
    Ne kadar aşağılık
  • Bnas29 18.01.2022 11:29
    Sizin tüm başkanlarınız Ermeni devşirmesi iyi inceleyin.
  • Mehmet 17.01.2022 19:38
    Ìtizarmi ettik Ebu cehil in soyundan oldugunu zaten biliyoruz. Başka soydan olduguna Ìtizar eden varsa buyursun isbat etsin
Daha fazla yorum görüntüle